Milyen zenéket hallgattok legtöbbet? (Általában)
Hip-hop
Reggaeton
R&B
Danchall
26/N
Pop, R&B, Reggi, Rock, Spanyol számok, és minden ami a '80-as évekből van. De amit legtöbbet hallgatok az Michael Jackson. <3
Ja és 13/L
metál (azon belül: power, heavy, thrash, gothic, szimfónikus, prog., folk, dallamos death )
rock
szeretem a klasszikus zenét is
15/l
rock, alternativ.....es meg sok mas
pl:nickelback
metallica
blink 182
one night only
paolo nutini
bon jovi(meg a regi szamoj pl http://www.youtube.com/watch?v=lDK9QqIzhwk&ob=av3e
pink floyd
stb stb.... :D
17/L
Reggae zenék minden mennyiségben:
Afrikai reggae – Ausztrál reggae – Nigériai reggae – Spanyol reggae(Panama)
Samba reggae
:D
(depressíve)black metal,viking metal,folk metal
18/L
mindenféle stílusú zenét hallgatok legfőkép rockot ...de sok mást is
inkább előadókat mondok amiket mostanában hallgatok
linkin park, ill nino, three days grace, rise against ja és az ilyen david guetta ft fergie és még másoktól a getting over you típusút
15-F
Főként rockot és metált hallgatok. :)
Kedvencek: Nickelback, Rammstein, Linkin Park, Limp Bizkit, Slipknot, Avanged Sevenfold, Rise Against, Bon Jovi.
És még nagyon szeretem Ákos zenéjét. :)
15/L
legtöbbet egyrészt R&B-t és Hip-Hopot szoktam hallgatni (Trey Songz, John Legend, Rock City, Usher, Mario, Omarion, Beyoncé, Keri Hilson, Chris B., Lil' Wayne és még kb 100 előadó :D:) )
másrészt pedig 60-as 70-es évek zenéi, imádom őket :) pl Sam Cooke, Curtis Mayfield, Ben. E. King, Bob Marley, Marvin Gaye.
de szeretem a rockot is, Lenny Kravitz, Jimi Hendrix, Nirvana, AC/DC
a legnagyobb kedvencem pedig Jackson ;):)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!