Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak még legendák?

Vannak még legendák?

Figyelt kérdés

Billie Eilishon, Ariana Grandén, 6IX9INE-on és Nicki Minajon kívül nem hallottam más legendák nevéről.

Vannak még egyáltalán legendák?

2021. jún. 18. 15:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
9%
Őszintén ez olyan hogy a szüleink is ezt mondták az új zenére és az ő szülei is és most mi én sem kedvelem különösképp de attól hogy te nem haladsz a korral akkor neked ne is lesznek legendák, le merem fogadni hogy akik a kérdésben felsorolt embereket nem tartják kb semmire az azért van mert hallották egy számukat az nem tetszik és emiatt már szar is az előadó, haladni kell a korral ami nekünk legenda az már a gyermekeinknek nem lesz az ezt el kell fogadni mindig lesz újabb és azt a fiatalok felkapják, tudjátok körforgás
2021. jún. 22. 14:36
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

ha meghallgatnánk még egyet, szerinted máris legendának tartanánk? 🤣

de igen, a valódi legendák örökké legendák, tudod, "legends never die"

szerinted csak szarok és legendák vannak, átmenet nincs?

és szerinted ezek az alakok a szar és a legenda közül inkább legendák? 🤣

felkapott ≠ legenda

Na mindegy, sajnálom, hogy szerinted ők a művészek, a zsenik, a Legendák.

Utóirat: egészen biztos, hogy nem a kérdező vagy?

2021. jún. 22. 14:44
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

21

Oké.De a legenda az ami örök érvényű.Amire évtizedek vagy akár századok múltán is emlékeznek...Azért mondjuk Nicki Minajt nem hiszem,hogy olyan sokan tartanák századokon átívelő tehetségnek....

(Jó azt megvallom,hogy ezt a rendszámnevű előadót tényleg nem ismerem.)

2021. jún. 22. 14:52
 24/33 anonim ***** válasza:
84%

Nem nem a kérdező vagyok, és igen vannak átmenetek de mindenhol ( magyarok körében) legtöbbször csak rosszat lehet hallani, nem gondolom művészetnek nem szeretem őket de attól még nem hordom le őket. Attól mert nem értékeli sok ember nagyon sok munka van abban amit ők csinálnak én nem értem hogy mi abban az érték pl hogy csöcsök így meg csöcsök úgy ma már erről szól nagyon sok zene, de én nem megyek és csinálom azt, a megtekintésekből ezek szerint sok embernek tetszik. Hát ha nekik így jó akkor hallgassák, hol zavar ez engem? Az első mondatban ki forgadtad a szavamat nem ezt mondtam nagyon nem. Lehet hogy te pl Pistit tartod legendának, a másik meg Zsoltit mindig lesznek akik nem így tártják jelen esetben ti, biztos vagyok benne hogy sok ember van aki a felsoroltakat legendának tartja. Ez ilyen el kell fogadni

Lepontozást meg köszi drága

2021. jún. 22. 14:57
 25/33 anonim ***** válasza:
18%
Örök érvényű? Egy két évtized és már csak az idősebbek tudják hogy kik voltak az akkori legendák pl Ariana Grandenak van tehetsége ezt nem kérdőjelezheti meg senki Billienek is van ott a No time to die amiben nagyon szépen énekli ki a szöveget, attól még hogy nem ilyeneket énekel még van tehetsége. A többit nagyon nem kedvelem mert nem érzem hogy valaha valamit át is adtak volna a zenéjükkel, de attól elfogadom hogy nagyon sokan szeretik
2021. jún. 22. 15:04
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Tehetséges, de nem legenda. Jegyezd meg!
2021. jún. 22. 15:26
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

"de attól hogy te nem haladsz a korral akkor neked ne is lesznek legendák"

Ja, hogy ez így megy? Oké, akkor maradok maradi. És büszke is leszek a maradiságomra.

2021. jún. 22. 15:33
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
De igen, ezt írtad. "nem tartják kb semmire az azért van mert hallották egy számukat"
2021. jún. 22. 15:34
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Legendának akkor tudok egy embert nevezni ha:

1. Maradandót alkot. (Akár 30 év múlva is emlékeznek rá az emberek)

2. Újat alkot mind művészetben, vagy előadói szempontból.

Sajnos a felsoroltak közül nem igen tudnak már megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Mai előadók már szinte csak lopkodják egymás stílusát. (Pl. Cardi B, Doja Cat, Megan Thee Staillon egyértelműen Nicki Minajt utánozzák)

2021. jún. 22. 18:31
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

29

Ezeket az előadóakat én sem tudom értékelni, és nem értem hogy hogy vannak ennyire felkapva mind mikor nem ad semmit a dal

2021. jún. 22. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!