Mi legyen a megoldás a zenehallgatásra?
Figyelt kérdés
Tehát nem először van, hogy épp indítanám a zenét telefonon, nyomok jobbra meg balra és elindul egy HANGOS videóreklám betöltve az egész képernyőt, meg persze helyben leállítva a szájbatekert zenét.
GYÁRI zenealkalmazásról van szó.
Igen ez a legnagyobb bajom most, hogy offline sem maradhat az ember reklámmentes, és már teherbe ejti az agyamat.
2021. jún. 16. 00:53
1/6 Kings56 válasza:
Gyari alkalmazas gondolom appel musicrol van szo(ha tevedek bocs) ,de ha ennyire zavar akkor miert nem fizetsz elo ra vagy ha nem akarsz akkor meg miert nem jack sparrowoskodol
2/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz fizetni, ajánlom a BlackPlayer alkalmazást, azt elég jól lehet kezelni előfizetés nélkül is és nem dob be mindenféle hangos reklámot.
4/6 anonim válasza:
nekem youtube-on volt ilyen, aztán előfizettem, havi 26 lej, mi az, még egy meki menü is több
5/6 anonim válasza:
Kell egy lemezjátszó vagy CD lejátszó, vagy magnó. Még talán jobban is szól.:)
6/6 anonim válasza:
Én a "zenelejátszó" (igen, kis betűvel kell írni) alkalmazást használom, amit az accountlab fejlesztett, Play áruházból le lehet tölteni. Van benne reklám, VISZONT nagyon minimális, csak amikor meg van nyitva az alkalmazás, és csak a zenelista alján, és nekem akkor sem mindig jön elő. Zenehallgatás előtt, közben és utána soha nem jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!