Elhallgatom de számomra a Yes és a Rush képviseli a progresszív rock-t.
Hozzáteszem nem abban a korban éltem amikor az Omega a csúcson volt így én csak érintőlegesen ismerem őket, elismerem a munkásságukat de nem tartoznak a kedvenceim közé.
Egyáltalán nem az én világom!.
Nekem ez a véleményem, s más válaszoló aki leírta szintén az övét, nem értem miért lett lepontozva... a kérdésben pont az van, h "mennyire szeretitek", itt minden olyan válasznak hasznosnak kell lennie ami a zenéire irányulnak, nem a kinézetükre, viselkedésükre, világnézetükre stb vagy mit tudom én. Szóval ha valaki azt mondja, hogy szerinte semmitmondó szövegeket írt az Omega, akkor az is vélemény és az is 100%osnak kéne lennie. Mert ha pl a haja színébe köt bele valaki, na azt le lehet pontozni.
És mindezek után: én nálam a zene a P.mobilnál, Sakk-mattnál, Tűzkeréknél, Taurusnál, Deák Billnél, Mininél, Syriusnál kezdődik.
Szóval, Omega nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!