Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire szeretitek az Omega...

Mennyire szeretitek az Omega együttest?

Figyelt kérdés

2021. jún. 10. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Amennyire.
2021. jún. 10. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
Semennyire. Ocska fhos. Mint minden magyar zene.
2021. jún. 10. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
2000 utáni vagyok, így hozzám már csak a gyöngyhajú lány jutott el, de azt nagyon szeretem
2021. jún. 10. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Szavazást miért hagytad le, tudod ilyen Nagyon szeretem - Inkább szeretem - átlagos - Nem szeretem - Nagyon nem szeretem, ahogy szoktad.
2021. jún. 10. 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
semennyire se szeretem
2021. jún. 10. 20:49
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Én '87-ben születtem, de korszaktól függetlenül bármilyen jó zenét szívesen meghallgatok, és szerintem régen sokkal jobb zenék voltak, vagy legalábbis több jó, mint manapság az utóbbi 7-8 évben! Az Omega pedig egy igazi ikonikus együttes a magyar retro zenék világában, több nagyon jó szám is fűződik a nevükhöz, amik méltán lettek slágerek, igen, szeretem!
2021. jún. 11. 00:01
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Elhallgatom de számomra a Yes és a Rush képviseli a progresszív rock-t.

Hozzáteszem nem abban a korban éltem amikor az Omega a csúcson volt így én csak érintőlegesen ismerem őket, elismerem a munkásságukat de nem tartoznak a kedvenceim közé.

2021. jún. 11. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
Semennyire. Semmitmondó gagyi zenekar béna sablonos zenével.
2021. jún. 11. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
97%
Régen sokat hallgattam őket, de nem minden korszak tetszik. A korai Omega egyáltalán nem.
2021. jún. 11. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Egyáltalán nem az én világom!.

Nekem ez a véleményem, s más válaszoló aki leírta szintén az övét, nem értem miért lett lepontozva... a kérdésben pont az van, h "mennyire szeretitek", itt minden olyan válasznak hasznosnak kell lennie ami a zenéire irányulnak, nem a kinézetükre, viselkedésükre, világnézetükre stb vagy mit tudom én. Szóval ha valaki azt mondja, hogy szerinte semmitmondó szövegeket írt az Omega, akkor az is vélemény és az is 100%osnak kéne lennie. Mert ha pl a haja színébe köt bele valaki, na azt le lehet pontozni.

És mindezek után: én nálam a zene a P.mobilnál, Sakk-mattnál, Tűzkeréknél, Taurusnál, Deák Billnél, Mininél, Syriusnál kezdődik.

Szóval, Omega nem az én világom.

2021. jún. 15. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!