Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a Rammstein zenekar...

Szeretitek a Rammstein zenekart? Ha igen/nem, miért?

Figyelt kérdés
Számomra mindig is a number one kategóriába fognak tartozni, ugyanis amellett, hogy eszméletlenül jó és ütős zenéik vannak, ők nem egyszerűen csak koncertet adnak, hanem konkrét show-t csinálnak, és az az átélés, ahogy a színpadon vannak, eszméletlen :D Kedvenc számaim tőlük a Du Hast, Mein Teil, és a Feuer Frei.

2021. jún. 10. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Bírom de ritkán nyomatom a zenéiket. Egy bizonyos hangulatba kell kerüljek ahhoz,de akkor szinte csak őket tudom hallgatni. Haveromnál is ugyanez,csak rammsteines hangulatnak hívjuk,tudom,krva kreatív.

Egy koncertet én is át akarok élni mindenképp

2021. jún. 10. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nekem nem jön be az ilyen stílusú zene. De elfogadom, hogyha valakinek tetszik.
2021. jún. 10. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Gimis korom óta szeretem őket, az egyetlen együttes a bakancslistámról, aminek még nem jutottam el sajnos a koncertjére.
2021. jún. 10. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes módon én csak az utóbbi egy-két évben kattantam rá a zenéjükre, pedig régen is hallottam róluk. Fel kellett "nőnöm" a műfajukhoz (a trance és a house után), a morbid humorukhoz (Mein Teil), a tabuk hiányához (Sex, Pussy, Rein/Raus, Zwitter, stb.) és az elgondolkodtató de aktuális témáikhoz (Ich Will, Radio - utóbbi tulajdonképpen a keleti blokk összes népéről szól).
2021. jún. 10. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem őket, már akkor kezdődött, amikor 2 éves koromban apám egy Rammstein DVD-t nézett, és én ahogy láttam, egyből rákattantam. Onnantól napi szinten néztem a klipeket, nem tudom mai napig sem megunni. Van több Rammsteines pólóm, szóval most is hallgatom.

Persze kicsit elfogult is vagyok, mert zeneileg vannak nyilván jobb bandák is, de a gyerekkoromra emlékeztet, szóval valószínűleg azért nem unom még.

Sajnos egyelőre "csak" egy tribute koncertre jutottam el (Rammsturm), ami már eleve nagy élmény volt, és akkor milyen lehet, ha az igazi Rammstein áll a színpadon...

2021. jún. 10. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem őket, maga a zene is tetszik, pedig alapból nem vagyok egy nagy mentálos. De szerintem Lindemannak nagyon jó hangja van, ès ami a kedvencem:a szövegek. Persze nem mindegyik számra igaz, de nèha igazi felüdülès az átlagos pop számok lagymatag sèma szővegeik után, amiket általában hallgatok a ritmusuk/dallamuk miatt.
2021. jún. 10. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Szeretem.A Du riechst so gut klipjét láttam először tőlük,azért teljesen oda voltam.Azóta hallgatom őket,és már a gyerekemet is megfertőztem velük😁
2021. jún. 11. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon szeretem őket. Egyik legkedvencebb bandám. Szeretem a hangulatot amit a zenéjük átad és több szövegük is nagyon tetszik (részben miattuk kezdtem el németül tanulni). Egy időben amikor aerobic órákon helyettesítettem, az ő zenéjüket raktam be alapnak, és arra mentek a gyakorlatok.
2021. jún. 11. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

A kedvenc zenekarom a Kiss de az utóbbi időkben több Rammsteint halgatok mint kiss-t

Ha rámjön(lehet azért mert angolul nem tudok de németül igen:))nem tudom megmagyarázni miért tetszik de Azt hiszem bejönnek a dalszövegeik a dalok stílusa a piromániáskodásuk:)

2021. szept. 24. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

Igen, szeretem őket 2x is voltam koncertjükön.

Egyszerre zúzós és dallamos a zenéjük, az fogott meg engem. A koncertjeik pedig zseniálisak :)

2021. okt. 14. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!