Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lehet ennek a számnak a címe?

Mi lehet ennek a számnak a címe?

Figyelt kérdés

Arra emlékszem, hogy talán Ultra musicon vagy Spinnin recordson lehetett fent de nem biztos., kétezres évek elején készülhetett a szám vagy még előbb (azt nem tudom mikor lett feltöltve yt-re)

A Boney M férfi énekesére hasonlító férfi azthiszem afro-val. Media Marktba volt a clip és ő is táncolt. Edm műfaj lehetett.

2021. jún. 8. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez elég nagy katyvasz.

Talán a “Party rock anthem” vagy a “I’m sexy and I know it” ? 😃

2021. jún. 10. 18:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Pedig megpróbáltam körbeírni amennyire lehet :/ Max 5 millió megtekintés lehetett a videón de valószínű inkább pár százezer. Jó számok ezek de sajnos nem az amit keresek.
2021. jún. 11. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ottawan - Disco

Earth Wind And Fire - Let's groove; Dancing in September

London Beat - You bring on the sun, I've been thinkin about you

Nem tudom, ezek csak tippjeim.

2021. jún. 11. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Osibisa - Sunshine day

Eruption - One way ticket

Bob Marley - Bad boys

Eddie Grant - Joanna give me hope, I dont wanna dance

Village People - YMCE

Luther Vandross Mariah Carey

Mr President Coco Jambo

Cleavent Derricks

Jackson 5 - Blame it on the boogie

Lionel Richie - Hello; Say you say me

STb

remélem közte lesz:)

2021. jún. 11. 20:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Sajna jó számok ezek de még mindig nem az, de köszi megint. Én is próbáltam már beírni mindenfélét hogy guy dancing in media markt vagy hasonlók de úgy se adta ki. Tehát egy elektronikai üzletbe táncol az illető (nem biztos, hogy látszik a media markt logo) de viszont olvastam hogy ott készült. A zene meg elektronikus, de lehet ének is van benne.

Az még eszembejutott, hogy nem az egész videó ott van, hanem egy épület előtt is táncol ahol távolabbról is veszik, és egy régebbi boombox is szerepel a videóba.

2021. jún. 12. 09:50
 6/6 A kérdező kommentje:
De nem adom fel keresgélek még én is hátha meglesz egyszer, remélem nem törölték le vagy ilyesmi.
2021. jún. 12. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!