Régebben néhányszor hallgattam a Szécsi Palit.
De ugyanolyan nyomasztó érzés kerített hatalmába, mint a Máté Péter hallgatásakor: hogy lenne itt egy kötél, vagy éppen csak leugranék egy szakadékba.
És ide tartozik még Zámbó Jimmy is, akinek a számaitól szintén azon kezdtem el gondolkodni, hogy egy senki vagyok.
Szóval szerintem ezek az előbb említett énekesek károsak az egészségre.
6-nak.
Nálad van a gond, nem az énekesekben. Azért fura ha valakinek pl: a Gedeon bácsi dalára öngyilkossági hajlama lesz..Szerintem kezeltesd magad sürgősen.
7-nek:
Ha úgy hiszed, hogy az olyan vidámabb dalokra is gondoltam, mint a "Gedeon bácsi", akkor nem csak velem van a baj.
Ja és a hajlamtól azért még elég távol volt.
Megnyugtatlak, hogy azért az esetek nagyobb százalékánál előbb szoktam gondolkodni, mint cselekedni.
(És a gondolkodás csodákra képes:
Például a munkahelyen előbb gondolkodsz, mielőtt másik emberek feladatát is te végeznéd. És nem leszel annyira lestrapált a nap végére.)
Én kérek elnézést. Mert ez már nagyon rég volt.
És tényleg szép slágerek. Így most utólag már nem is emlékszem, hogy melyik lehetett az az egy vagy két sláger a Szécsi Páltól, amitől nem volt jókedvem. Ha egyáltalán tőle volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!