Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zenobia zenekar milyen származ...

Zenobia zenekar milyen származású?

Figyelt kérdés

Zenobia,mint metal zenekar milyen származású? Korábban azt olvastam,hogy argentin,de most viszont hamarosan Madridban fognak komcertezni így a járvány után először.Tehát nem hinném,hogy kapásból Európában turnéznának,úgyhogy valószínűleg inkább spanyol.

Aki tud biztos infot,írja meg,köszönöm.

2021. jún. 4. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Esélyes hogy spanyol, mivel lemezeiket a Maldito Records adja ki, aminek pedig Valenciában van a székhelye! Én Argentínáról sehol nem olvastam!

Viszont még ha argentin is lenne, nem lenne kizáró ok Európa, ez így nem igazán hozható összefüggésbe, hisz ha vége a járványnak, szabadon lehet utazni, bepótlásként miért ne vágnának bele egy nagyobb turnéba? Pont hogy inkább azért, hogy újra kiélhessék a szabadságot!

2021. jún. 6. 23:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Én mondjuk pont arra gondoltam,hogy járvány után elsősorban a hazai közönséget szórakoztatnák,ezért gondolom én is,hogy spanyolok.

Egyszer kutakodtam a neten,és ott olvastam a Zenobiával kapcsolatban,hogy Buenos Aires.Azt gondoltam onnan származnak,de lehet,hogy esetleg akkor éppen meg pont ott turnéztak...

2021. jún. 8. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!