Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Más is úgy van vele, hogy a...

Más is úgy van vele, hogy a kpop jókedvre deríti?

Figyelt kérdés

2021. jún. 2. 00:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
Biztosan vannak mások is, személy szerint engem inkább a hányinger kap el, nem a jókedv.
2021. jún. 2. 01:04
 2/14 anonim ***** válasza:
99%
Abból kiindulva, hogy az egyik legnépesebb rajongói tábora van a dolognak, biztos van akit igen.
2021. jún. 2. 01:10
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Engem személy szerint nagyon is feldob. Én konkrétan részben a kpop-nak köszönhetem h kijöttem a pánikbetegségemből, pedig olyan szintű volt, hogy csaknem depresszióba ment át. Engem leginkább a Twice segített át ezen. A sok vicces videó róluk a Youtube-on, a műsorok, a zenék, minden. Egyszerűen elkezdtem jobb színben látni a világot, aminek köszönhetően egyre ritkábban jöttek elő pánikrohamain, aztán mára már szinte teljesen elmúlt. Úgyh sokat köszönhetek a kpop-nak, elsősorban a Twicenak, ezért részemről ez abszolút igaz, hogy jókedvre derít. Akit meg a "hányinger" kerülget a kpoptól, az menjen vele orvoshoz, vagy ismerje meg inkább ahelyett, hogy felületes ismeretek alapján gyűlölködik.
2021. jún. 2. 02:23
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
Túl bugyuta ahhoz,hogy feldobjon.
2021. jún. 2. 08:13
 5/14 anonim ***** válasza:
34%

3

Miért kellene orvos? Ez zene. Vagy tetszik vagy nem. Attól,hogy hányinger kerülgeti az embert attól,hogy színes babák ugrálnak meg vinnyognak,akikről azt se tudni milyen nemű,teljesen szubjektív és semmiképp nem kóros.

Az örvendete,hogy meggyógyultál,hogy ez pont ettől a zenétől van,az lényegtelen,megtaláltad számodra a gyógyszert. Ez tényleg nagyon jó,a zene sok mindenre képes. De ne gondold,hogy egy ilyen megosztó stílus mindenkinek bejön.

2021. jún. 2. 08:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is.
2021. jún. 2. 13:35
 7/14 anonim ***** válasza:
14%
3: De jó emberismerő itt valaki, hogy egyetlen hozzászólás alapján orvost ajánl. Vagy csak a saját helyzeted akarod kivetíteni a másikra azért, mert gyenge lelkű vagy?
2021. jún. 2. 15:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 erről beszéltem, h általánosítasz, mert nem ismered őket. Nem muszáj őket megismerni, de akkor ilyen határozott véleményed se legyen. Sokan hiszik azt, hogy a kpop kizárólag meleg kinézetű férfiakból áll. Holott képzeld el, h vannak női bandák is, és nem hinném, hogy nem tudnád nemkülönböztetni őket a férfiaktól. Mert akkor már tényleg orvosra van szükséged. Sokszor hallottam másoktól, hogy az a férfi aki kpop-ot hallgat az meleg. Mondja már meg valaki, h mi meleg van abban, ha valaki férfi létére nőket néz XD Ugyanis nem csak "nyálas" (persze kinek mi a nyálas) fiúbandák léteznek. Lehet, hogy nem tetszik valakinek BTS, viszont a kpop nem egyenlő a BTS-el, vagyis nem kizárólag (amúgy én bírom a BTS-t). Ezeket azok mondják, akik nem is ismerik a műfajt, csak 1-2 bandát amit az orruk éle tesz a média és abból vonnak le következtetést.

Ha valamit nem ismersz arról hülyeség véleményt mondani, mert nem ismered.

Mondhatom, hogy szar a húsleves, ha még nem ettem. Csak baromság.

2021. jún. 2. 18:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet kultúráltan megfogalmazni Egy negatív véleményt. Én se nagyon szeretem a k-popot sem zeneileg, sem erkölcsileg/emberileg, de eszembe nem jutna azt írni róla, hogy hányinger keltő. Miért nem lehet annyit írni, hogy 'Nem az én műfajom.'vagy 'Nekem nem tetszik'. A nyugati kultúrában hagyományosan femininnek tartott dolgok viseléséért pedig elég gusztustalan leszólni az előadók vagy bárki más férfiasságát, megkédőjelezni férfi mivoltát.
2021. jún. 2. 19:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Régebben még jó kedvre derített, már annyira nem, min. csak egy-két zene. A sok-sok évi rajongás után kicsit kinyílt a szemem, hogy mennyire mű és megjátszott ez az ipar, így már annyira nincs kedvem "belebolondulni" egy kpop csapatba sem és idolba sem.

A zenék tényleg felszoktak még máig is vidítani, de, hogy nézzek egy videót egy csapatról az már nem fog meg, sajnos.

2021. jún. 2. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!