Billie Eilish vagy Elvis Presley a jobb énekes?
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 19:30
A kérdező szavazást indított:
Billie Eilish
Elvis Presley
57 szavazat
3/12 anonim válasza:
Nem is lehet a kettőt összehasonlítani, mintha az almát akarnád a körtével. Elvis rock 'n roll és pop, Eilish elektro, emopop. Teljesen más műfaj és más korszak.
4/12 anonim válasza:
Megint? Még mindig? Szerintem fél éve már tolja az ipart. :D
5/12 anonim válasza:
A Rock'n Roll legnagyobb királya vagy egy motyogó depresszív pic.a ?
Ez komoly ?
7/12 anonim válasza:
ennyire nem unatkozhatsz. itt Elvis a válasz, az 1
9/12 anonim válasza:
én mind2-t kb. ugyanannyira szeretem, egxáltal
10/12 anonim válasza:
*egyáltalán nem szoktam műfaj alapján ítélkezni
Billie dalszövegei szerintem érdekesek eléggé, a hangja nem annyira megszokott énekesnő hang, de engem nem zavar, amíg a dalszövegei mellett a dallamok sem unalmasak, és a hangulat is megfog
Elvis dallamai is nagyon tetszenek, és az is el tud utazni az ő idejébe a zenéivel, aki nem akkor élt (mint én😁) A dalszövegeit nem tartom nagyon érdekesnek, de sokkal jobbak, mint egy csomó új népszerű zene "dalszövege", aminél csak a videoklipp, esetleg a ritmus a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!