Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Japán zene függő lennék? Van...

Japán zene függő lennék? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Tegnap mondták ismerőseim, hogy tudok ennyi mennyiségben ilyen (idézem) "szart" hallgatni, mert a fülhallgató mindig rajtam van ha tehetem, és CSAK japán zenéket hallgatok. Nem tudom leírni mennyire nyugtatóak számomra. Akár főzök, tanulok, vagy csak elmegyek futni ezeket hallgatom. Ezen most azért gondolkodtam el leginkább, mert nem igazán van nagyon hobbim, és a szociális életemet se mondanám jónak mert inkább vagyok egyedül hallgatni zenét mint másokkal elmenni valahová beszélgetni, vagy akár kocsmázni, mert az ivás a környezetembe hatalmas népszerűségnek örvend, szerintem nyár óta nem voltam "becsípett" állapotba, szóval nem tudok a környezetemmel érvényesülni.. Viszont az is benne van, hogy senkivel nem találkoztam még aki hasonló lett volna hozzám.

2021. máj. 28. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Ez egészségtelen
Ez normális
Egyik se
45 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Az alapján amit írtál magadról, a viselkedésed hasonlít az átlag japán mentalitáshoz. Gondolom ezért tetszik a zenéjük is.
2021. máj. 28. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nincs ezzel semmi baj, hasonlóan vagyok vele, csak másfélét hallgatok.
2021. máj. 28. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Ez ugyanolyan, mint amikor a rockerek csak rockot hallgatnak, vagy aki a rap-et szereti az csak a rap-et. Teljesen normális, neked ez tetszik, kész.
2021. máj. 28. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen japán zene? Régi vagy új?
2021. máj. 28. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha nem hallgatsz népszerű zenét, akkor elítélendő vagy. Valamiért a legtöbb ember így áll hozzá. Nem csak a zenéhez, hanem mindenhez. Ha nem vagy tömeg, akkor neked semmi keresnivalód a társadalomban.

Ne foglalkozz felük. Azt hallgatsz, ami jól esik. Én is nagyon sok Japán zenét hallgatok. Ha ezt szereted, egyáltalán ne zavarjon, hogy mások mit gondolnak erről. :D

2021. máj. 28. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom a japán zenéket, és szinte csak azt hallgatok. Imádom a japán nyelvet, az animéket, a mangákat, a japán filmeket, sorozatokat. Szerintem tök normális vagy, ne hallgass a barátaidra! Attól, mert nekik sz*r, az csak őket minősíti.
2021. máj. 28. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalabb koromban nekem is volt jó néhány év, amikor csak és kizárólag japán zenéket hallgattam. Nem bántam meg. :) Igaz, mostanság már csak ritkán hallgatok, helyette a kedvenc időtöltésem céltalanul autózni és közben eurobeatet hallgatni. Mondjuk ebből is van japán, még ha nem is azok a legnagyobb kedvenceim. :)
2021. máj. 29. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező hasonlítunk. Amúgy én is japán számokat hallgatok, igaz én főleg az anime rajongásom miatt kezdtem el, illetve maga a nyelv is megtetszett, hobbi szinten tanulom is.
2021. máj. 30. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Több okból nincs ezzel gond szerintem.

Egyrészt, mert ahogy írták is, ha valaki rákap egy stílusra, akkor esélyesen azt pörgeti egésznap, tökmindegy h tuctuc, vagy hörgőmetál, esetedben japán zene.

Másrészről, az hogy japán zene, az kúltúrembernek azért nem mond semmit, mert reflexből kérdezi hogy milyen? (kérdezték is fentebb)

Mert hogy japán az egy nemzet. Japánok csinálnak komolyzenét, folkot, metált, popot, jazzt, meg kb mindent amit a magyarok vagy a csehek vagy akárki.

Én is rengeteg japán zenét hallgatok, de stílusukban különböznek eléggé. Yoko Kanno, Jun Fukamachi, Mariya Takeuchi, Tadao Sawai, Ikue Asazaki - mondanám, hogy öt név 5 stílus, de nem lenne igaz, mert Kanno asszony önmagában legalább 5 zenei stílusban termelt.

2021. máj. 30. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mariya Takeuchi 😍
2021. máj. 30. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!