Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok az Everglow...

Mit gondoltok az Everglow comebackről?

Figyelt kérdés
Szerintem valami eszméletlen lett. Maga a dal, a klip ez az egész girl crush stílus nagyon jól áll nekik.

2021. máj. 27. 10:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A First nagyon tetszik, az MV valami zseniális, sajnos a b-sideok nem nyerték el a tetszésem:( A teaser képekből mondjuk én nem erre számítottam, kicsit más conceptre, de nem csalódtam. Viszont nekem a La di da szintjét nem tudta megugrani:(
2021. máj. 27. 11:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyszerű lett.
2021. máj. 27. 12:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon tetszett. Egyszerűen nem is értem, h miért csak ennyien nézik. A Dun Dun és a Ladida is sokkal gyorsabban ment felfele. Szerintem a szám is jó és a képi megjelenítés is tetszik.

Az Everglow-t mindig is egy nagyon jó együttesenek tarttam, mert szinte kivétel nélkül minden számuk jó, még a B side-ok is. Sőt sztem sok náluk híresebb bandánál jobbak, mégsem kapnak kellő figyelmet, pedig szerintem teljesen megérdemelnék. Ők az egyetlen olyan banda akik még soha egy cseppnyi csalódást sem okoztak nekem. Mindenkinek volt eddig gyengébb cb-je de nekik nem. Hajrá Everglow, kívánom nekik, hogy még ennél is nagyob sikereket érjenek el, mert nagyon jók :)

2021. máj. 27. 12:36
 4/18 A kérdező kommentje:
Én is azért imádom őket mert sosem okoztak még csalódást sőt... Tavaly a La di da és a DUN DUN is top 10-es dal nálam. Idén pedig eddig ez a kedvenc dalom.
2021. máj. 27. 14:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a (G)I-dle Hwaa után a kedvencem idén a First. De tényleg nem értem sokszor az embereket. Az iagzán jót sosem értékelik eléggé. Mindegy végülis mindenki azt hallgat amit akar.
2021. máj. 27. 21:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nagyon jó lett, én imádom. Most tény h a B side kicsit gyengébbre sikerült, de ez a First és az egész Everglow nagyszerűségéből egy cseppet sem von le. Kár h a kpop fanok jórésze nem is ismeri őket, mert ők még nekem sem okoztak soha csalódást. És külön örömmel tölt el h idehaza ennyi embernek tetszik. :)
2021. máj. 28. 00:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Már a concept photokból éreztem, hogy ez egy iszonyatosan erős comeback lesz, és nem is csalódtam. Imádom a lányokat, őszintén nekem ez a kedvencem tőlük.

Véleményem szerint az idei év nagyon erős comebackek szempontjából.

2021. máj. 29. 19:18
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a koreaiak esküszöm, magasabb minőségben ápolják a magyar népi dallamok hagyományait, mint az itthoni olcsó mulatós szekció. 😅 (Vagy csak engem emlékeztet egy bizonyos magyar népdalra? 😂)

A viccet félretéve tényleg nagyon jó lett ez a számuk is, és élőben sem bőgtek le a szememben soha. (Ellentétben a náluk sokkal jobban felhypeolt fél-playbackelős társaikkal, akiknek elég komoly intonációs gondjaik vannak, mégis őket sztárolják).

2021. máj. 29. 19:28
 9/18 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem tetszik. Túl gettós nekem és kevés benne a dallam, viszont ami van, az jó. Csak a La di da tetszett nagyon. De ez én vagyok, nekem a legtöbb mai pop nem jön be.
2021. máj. 29. 19:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, habár én jobbra számítottam, de remekül össze lett rakva, ez kétségtelen. :D
2021. máj. 30. 00:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!