#10 ha nem is itt, de máshol bántják őket elegen, néha meg teljesen jogosan be lehet őket védeni mert nem érdemlik meg azt a mértékű gúnyt és utálatot amit kapnak.
egyébként nincs szükségem pszichiátriai kezelésre köszi, úgy érzem minden rendben van velem:)
Nem értem miért akarod kiforgatni a szavaimat egyébként,nem írtam én semmi rosszat másról egyáltalán. Ugyanúgy el ismerem több banda munkáját ugyanis multistan vagyok.
Kérlek ne kezdjünk most el ezen vitát generálni, fáradt vagyok:/
kb majdnem mindegyik tag kiadott egy ost-ot de van egy érzésem hogy a fanok hamar elfogják hagyni őket ha nem csinálnak valamit együtt...!
de 1-2 tagon úgy veszem észre hogy felszabadultabb ami elég érdekes... :S
meg néztem az egyik tagra elég szépen rá járt a rúd elvileg most halt meg a nagymamája amikor be jelentették a feloszlást + a születés napja is akkor tájt volt szóval elég szép hogy úgy ünnepelte hogy a banda feloszlott + a nagyi is megmurdelt... :( :/ (azért elég gáz hete lehetett)
Lényegében kidobta őket a HYBE (vagy Big Hit... Ki hogy ismeri). A lányok szerződései 7 évesek voltak és sehogy sem jön ki, hogy a 7 éves szerződés idén májusban járt le... Elvileg 2021. novemberében jártak volna le, szóval a szerződéseiket feltehetőleg a cég egyoldalúan felmondta.
A Hybe elterjesztette a híreket, hogy a tagok nem újítottak -még a hivatalos bejelentés előtt (!)-, ezzel őket hibáztatva a feloszlás miatt, viszont nagyon nyilvánvaló, hogy ez nem a tagok döntése volt (tekintve, hogy az utolsó visszatérésekkor is azt mondogatták, hogy ezeknek a promóknak vége, de a GFRIEND-nek nincs.. A hatodik évfordulójukon is mondták, hogy 6 év elrepült, de ez még csak a kezdet). Semmi előzőleges pletyka nem volt a szerződéseikről vagy az azokról zajló tárgyalásokról és a tagok kapcsolata is a ritka jó kategóriába sorolható.
Szóval röviden, tömören a cég feloszlatta a bandát majd bűnbaknak használta a Sorce Music-et (mivel úgye a SoMu 80%-a a HYBE tulajdona), de ez a része senkit nem érdekel a történetnek.
A lányok a tavalyi évben túl voltak dolgoztatva, de nem kaptak megfelelő promókat se japán se koreai oldalt nézve. Még így is teljesen meg voltak, mivel elég erős a rajongótábor, illetve Koreában kellően híresek, szóval azt se lehet mondani, hogy a cég ment csődbe és nem tudja többé fenntartani a bandát. Jobbról-balról szabotálva voltak, de még így is képesek lettek volna folytatni, viszont valószínűleg nézeteltérés volt a HYBE követelései és a lányok akarata között, a cég pedig azt mondta, arra van az ajtó, nekik pedig nem volt más választásuk. Összességében véve nagyon érdekes, hogy azóta mi megy, mivel az egész feloszlás olyan előkészítetlen volt, hogy ami lehetett az félrement… Egy normális magyarázatnak azóta sincs se híre se hamva, a HYBE pedig lapít, mintha ő ott se lett volna. A cég ott hazudik, ahol tud, de sose ugyanazt, a lányok pedig azóta 1 tagot leszámítva el vannak tűnve. Bizonyára nekik se egyszerű feldolgozni, hogy a 6 éves közös útjuk így ér véget, ráadásul nem a saját akaratukból.
Miért oszlottak fel? Mert valaki felsőbb részről úgy döntött, hogy egy teljesen jól teljesítő bandát, ki dob a kukába. A lányok felépítették a SoMu-t és a saját nevüket, a SoMu pedig hagyta, hogy a csapatot bedobják a busz alá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!