Az elektromos gitár csak hangfalal működik?
Figyelt kérdés
Csak szólok hogy semmit nem tudok még soha nem volt gitár a kezemben, és majd szeretnék venni egyet2021. máj. 21. 17:19
1/8 anonim válasza:
Gitárkombó kell hozzá, annak van hangszórója, többségre lehet fejhallgatót is kapcsolni.
2/8 Waff válasza:
Többféle megoldás létezik, és mindegyik járható út. Pl gitárerősítő fej gitárládára csatlakoztatva. Külső hangkártya, szoftver, számítógép vagy laptop (itt is lehet töbféle hangszóró a legvégső "fokon", vagy akár füles is)... Gitárkombó (erősítő és hangszóró egyben).
Ha most kezdenéd akkor a legkézenfekvőbb szerintem egy gitárkombó lenne.
3/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) és ha el viszem magammal valoha a gitárt akkor a gitárkombót is kell vigyem? Nem túl nagy vagy nehéz kicsit?
2021. máj. 21. 17:51
4/8 anonim válasza:
Ha játszani akarsz vele, akkor igen kell vidd, mellesleg léteznek kisebb gitárkombók is.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszcsi
2021. máj. 21. 20:42
8/8 anonim válasza:
Egy csésze kávéval is működik. Egyébként én nem szoktam kihangosítani újabban csak amikor már összeáll amit gyakorolok illetve megtanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!