Az alábbi énekesnők közül melyik a legtehetségesebb?
Figyelt kérdés
Madonna
Lady Gaga
Beyoncé
Amy Winehouse
Billie Eilish
Christina Aguilera
Fergie
Nelly Furtado
Adele
Rihanna
Illetve,kinek vannak bonyolultabb dalai,amiket nagyon nehéz átadni.
2021. máj. 21. 16:45
1/11 A kérdező kommentje:
Bonnie Tyler-t véletlen kihagytam a listáról.
2021. máj. 21. 16:47
7/11 A kérdező kommentje:
#6 szerintem is
2021. máj. 21. 21:58
8/11 anonim válasza:
Beyonce énekel technikailag itt a legjobban, de Amy dalai jobbak, Gaga pedig muzikalitásban veri.
9/11 anonim válasza:
Ezek az előadók nem az éneklésüktől lettek ismertek, hanem a csöcs-botrány-média háromszög miatt. A mai popnak vajmi kevés köze van a zenéhez. Ha mégis össze kell őket hasonlítani, akkor sztem Amy Winehouse: ő egy szál gitárral is magával ragadó előadó volt. De róla sem hallottunk volna, ha nem issza halálra magát.
10/11 anonim válasza:
Figyelj kiscsillag: https://www.youtube.com/watch?v=-huNrHAou-E
Beyonce meg még ennél is jobban énekel, szóval a marhaságaidat jobb lenne félretenni, és kicsit keresgélni az énekesnők fellépéseik között. Vagy tanulni kicsit az éneklésről, mert illuminati ide vagy oda, ha ők ketten nem érdemlik meg az ismertséget alapból, akkor kb senki. Amyről pedig "De róla sem hallottunk volna, ha nem issza halálra magát." Hát én hallottam róla anélkül is. Attól, hogy te "műveletlen" vagy előadók terén, és csak a felkapott hírekből hallasz róluk, nem azt jelenti, hogy emiatt híresek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!