P. Mobil, P. Box, Mobilmánia közül melyiket szeretitek legjobban?
Ezért rossz, ha nem tudja az ember, hogy kivel beszélt az előbb, de ha te voltál(!), akkor olvashattad a kommentjeimben az "ldióta"és a "selejtes" szavakat.
Nos...
Szerintem mind a kettő rá illik az #5re.
Elég szomorú, hogy a világ legszebb és legkifejezőbb nyelve kevés számodra, hogy valamit megtudj határozni, ezért valami nyomorult, egyébként eredeti jelentését nézve teljesen eltérő, mást jelentő szót használj erre dologra, és azzal érvelni, hogy a nagytöbbség érti ezt az elcs.szett megfogalmazást, számomra harmat gyenge.
Ugyanis ha egy ilyen emberre azt mondod, hogy selejtes, vagy ldióta, az 100%ban fedi a valóságot, mert egy épelméjű ember nem csinál ilyet (mint említetted, hogy már vagy fél éve!!) de javíts ki, ha tévedek.
Ha szerinted nem selejtes, akkor nem tudom, hogy mi.
Továbbá a selejtes emberrel nem kell foglalkozni, hogy mit mond, merthát általában sületlenségeket.
Szerintem ez is illik a kis versenyzőnkre, csak hogy ennél a két szónál maradjunk.
Inkább, mint ez az elkorcsosult, erőltetett, kitalált jelentés.
Szerintem ugyanolyan kellemetlen olvasni, mint a lol-t, annál már csak az alávalóbb, aki beszédben, mondatban használja.
Nagyon ciki...
Drága, ezt pont én mondhatnám neked.
A legelső kérdésem is erre irányult, hogy MIÉRT kell ezt a gyökér szót használni ?
Csak ezután kérdeztél be, hogy tudok-e másikat mondani.
Rögvest mondtam rá két szót is, ami számomra tökéletesen megfelel a #3asra.
Egy olyan (ByxAlex és hozzá hasonló kaliberű egyedek hangoztatnak, élő helyzetben is, nem "csak netes közegben") szóra kitalálni mást, ami eleve egy kitalált szó, és mint a karácsonyfa rá lett aggasztva különböző jelentés, mivelhogy egyáltalán nem azt jelenti amit kéne, hogy jelentsen, és ennek a "netes közeg" tapsikol, hogy milyen jó szó, így elég vicces, hogy ennyire lenézed a nyelvedet, és próbálsz bizonygatni, hogy ez mennyire jó szó, mennyire találó, párját ritkító...
Én kiállok az a két szó mellett amit írtam.
Meg is magyaráztam, hogy miért.
És így nem kell szajkózni egy szerencsétlen, ésszerűtlen szó végterméket.
Ha a "netek közegben" leírod valakinek, hogy ez egy ldióta, szerintem mindenki érteni fogja.
Ha ettől félsz, megnyugtatlak, nem.
De tehetsz egy próbát a saját szavaiddal, hogy mit jelent neked a troll szó.
Mert eddig ilyen nem hangzott el.
És pont amiatt, hogy egy értelmetlen szó, egy nem magyar szó (mármint helytelenül használják a "netes közegben") emiatt bármivel felruházhatod.
Kb olyan mint a r.sszista.
Mindenre rá lehet mondani, mindenre.
Ezt is el lehet dönteni, hogy normálisan használják-e.
Mindenre jó ez is ?
Jolly Joker ?
Képzeld mi lenne, ha kombinálnánk ?
Ez egy r.sszista troll!
És innentől akármit tehet, mondhat, írhat, rajzolhat, táncolhat!
Ettől a jelzőtől nem menekülhet.
És majd a "netek közeg" bólogat, hogy jól megmondtuk ;)
Drága, a helyzettől függ, hogy mit kell az olyanra mondani, amire te csak ezt az egy gyöngyszemet akarod használni.
Ha valaki sz.rkeverő ?
Akkor azt mondod rá.
Ha valaki h.lyeségeket beszél ?
Leh.lyézed.
Ha valaki negyed éve ugyanezt a m.rhaságot írkálja be, az egy ldióta.
De ha gondolod, van egy nyelvtan tanár ismerősöm, s a kedvedért szólok neki pár szót az érdekedben, hogy néha napját tarthatna neked egy kis korrepetálást.
S ő biztosan tud neked mindenben segíteni, értem többek között ezalatt, hogy mond neked olyan szavakat amire kíváncsi vagy.
Remélem mostmár meg vagy elégedve.
Többedszerre elmagyaráztam/megmagyaráztam, és felajánlottam egy segítséget is, ha netán ez kevés lenne számodra.
Hiába neked csak az volt a magyarázat, vagy érvelés féle, hogy háromszor leírtad, hogy mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!