Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » P. Mobil, P. Box, Mobilmánia...

P. Mobil, P. Box, Mobilmánia közül melyiket szeretitek legjobban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 14. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nos hol van rá a masik szó?
2021. jún. 23. 01:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezért rossz, ha nem tudja az ember, hogy kivel beszélt az előbb, de ha te voltál(!), akkor olvashattad a kommentjeimben az "ldióta"és a "selejtes" szavakat.

Nos...

Szerintem mind a kettő rá illik az #5re.

2021. jún. 23. 01:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Minek nevezze őszintén ha nemt rollnak? A troll szót neten mindenki érti mire vonatkozik, az idióta és selejtes szavak viszont teljesen mást jelentenek, és netne föleg nem fog senki egy trollra gondolni belőle.
2021. jún. 23. 01:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy a világ legszebb és legkifejezőbb nyelve kevés számodra, hogy valamit megtudj határozni, ezért valami nyomorult, egyébként eredeti jelentését nézve teljesen eltérő, mást jelentő szót használj erre dologra, és azzal érvelni, hogy a nagytöbbség érti ezt az elcs.szett megfogalmazást, számomra harmat gyenge.

Ugyanis ha egy ilyen emberre azt mondod, hogy selejtes, vagy ldióta, az 100%ban fedi a valóságot, mert egy épelméjű ember nem csinál ilyet (mint említetted, hogy már vagy fél éve!!) de javíts ki, ha tévedek.

Ha szerinted nem selejtes, akkor nem tudom, hogy mi.

Továbbá a selejtes emberrel nem kell foglalkozni, hogy mit mond, merthát általában sületlenségeket.

Szerintem ez is illik a kis versenyzőnkre, csak hogy ennél a két szónál maradjunk.

Inkább, mint ez az elkorcsosult, erőltetett, kitalált jelentés.

Szerintem ugyanolyan kellemetlen olvasni, mint a lol-t, annál már csak az alávalóbb, aki beszédben, mondatban használja.

Nagyon ciki...

2021. jún. 23. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Látom még mindig nehéz: Röviden és tömören neten a troll szót használja mindenki, és azt érti meg mindenki, innentől még mindig ott tartunk, hogy mondj rá olyan szinonímát, ami garantáltan ugyanezt jelenti mindenki számára netes közegben.
2021. jún. 23. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Drága, ezt pont én mondhatnám neked.

A legelső kérdésem is erre irányult, hogy MIÉRT kell ezt a gyökér szót használni ?

Csak ezután kérdeztél be, hogy tudok-e másikat mondani.

Rögvest mondtam rá két szót is, ami számomra tökéletesen megfelel a #3asra.

Egy olyan (ByxAlex és hozzá hasonló kaliberű egyedek hangoztatnak, élő helyzetben is, nem "csak netes közegben") szóra kitalálni mást, ami eleve egy kitalált szó, és mint a karácsonyfa rá lett aggasztva különböző jelentés, mivelhogy egyáltalán nem azt jelenti amit kéne, hogy jelentsen, és ennek a "netes közeg" tapsikol, hogy milyen jó szó, így elég vicces, hogy ennyire lenézed a nyelvedet, és próbálsz bizonygatni, hogy ez mennyire jó szó, mennyire találó, párját ritkító...

Én kiállok az a két szó mellett amit írtam.

Meg is magyaráztam, hogy miért.

És így nem kell szajkózni egy szerencsétlen, ésszerűtlen szó végterméket.

Ha a "netek közegben" leírod valakinek, hogy ez egy ldióta, szerintem mindenki érteni fogja.

Ha ettől félsz, megnyugtatlak, nem.

De tehetsz egy próbát a saját szavaiddal, hogy mit jelent neked a troll szó.

Mert eddig ilyen nem hangzott el.

És pont amiatt, hogy egy értelmetlen szó, egy nem magyar szó (mármint helytelenül használják a "netes közegben") emiatt bármivel felruházhatod.

Kb olyan mint a r.sszista.

Mindenre rá lehet mondani, mindenre.

Ezt is el lehet dönteni, hogy normálisan használják-e.

Mindenre jó ez is ?

Jolly Joker ?

Képzeld mi lenne, ha kombinálnánk ?

Ez egy r.sszista troll!

És innentől akármit tehet, mondhat, írhat, rajzolhat, táncolhat!

Ettől a jelzőtől nem menekülhet.

És majd a "netek közeg" bólogat, hogy jól megmondtuk ;)

Drága, a helyzettől függ, hogy mit kell az olyanra mondani, amire te csak ezt az egy gyöngyszemet akarod használni.

Ha valaki sz.rkeverő ?

Akkor azt mondod rá.

Ha valaki h.lyeségeket beszél ?

Leh.lyézed.

Ha valaki negyed éve ugyanezt a m.rhaságot írkálja be, az egy ldióta.

De ha gondolod, van egy nyelvtan tanár ismerősöm, s a kedvedért szólok neki pár szót az érdekedben, hogy néha napját tarthatna neked egy kis korrepetálást.

S ő biztosan tud neked mindenben segíteni, értem többek között ezalatt, hogy mond neked olyan szavakat amire kíváncsi vagy.

Remélem mostmár meg vagy elégedve.

Többedszerre elmagyaráztam/megmagyaráztam, és felajánlottam egy segítséget is, ha netán ez kevés lenne számodra.

Hiába neked csak az volt a magyarázat, vagy érvelés féle, hogy háromszor leírtad, hogy mindenki.

2021. jún. 24. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!