Mennyire baj, ha valaki gyerekhangszeren kezdi zenei pályafutását, gyakorlását felnőtt fejjel?
Én úgy gondolom hogy egy jó hangú és minőségi hangszer jobban motiválja az embert mivel tetszetősebb maga a játék is raja. Nem mellesleg kényelmesebb vele játszani.
Szóval én nem vagyok az olcsó hangszerek híve, persze lehet olcsóbb akár gyerekhangszerrel is kezdeni, de el is veheti ezáltal a kedvedet hogy nem megfelelően szólal meg, kényelmetlen stb.
Szóval szerintem akár vegyél használtat ha úgy olcsóbb vagy vegyél egy drágábbat és max valamennyit buksz rajta ha eladód de akkor valós képet kapsz a saját szándékodról is, meg persze jobb élmény egy magasabb minőségű hangszeren játszani.
Egyetértek. Anno engem vonzott egy hangszer, meg is vettük és kb 2 év után porfogó lett. Nem volt nekem való a hangszer, gyakoroltam otthon, jártam a zenesuliba, de nagyon érződött az előadásaimon, hogy nehezen adok elő a hangszeren és nem is éreztem jól magam, amíg játszottam rajta, végig bizonytalan voltam meg koncentráltam, hogy el ne rontsak egy hangot, nem tudtam ellazulni. Egy dalt sokáig le tudtam játszani gond nélkül meg a boldog születésnapot is ment rajta, de a többit nagyon kínkeservesen játszottam le, amikor adtam elő láttam mások fején is, hogy nem igazán tetszik nekik az előadásom és igazuk volt.
Mostanában ha jön egy ismerős aki imád ezen a hangszeren játszani, felkapja, behangolja, eljátszik rajta pár dalt más funkciója már nem igazán van.
Ezért nem érdemes csak úgy elsőre kiadni nagy összeget egy hangszerre, először ki kell tapasztalni, hogy hozzád való e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!