Mi az a DnD buli?
az előző válaszadónak a ****** ******. ezekszerint a hétvégi d'n'b bulikon a rengeteg tizenéves mind szerhasználó? gondolom te is szeretsz valami zenét, ami mondjuk nekem nem tetszik, de attól még én nem tételezem fel rólad, hoyg drogos vagy. "Idióta hitech gépzene" ezekszerint még nem halottál például az E-Z Rollersről, hoyg csak egyet mondjak, aholis komplett zenekar+dj csinálja a zenét. tehát van nagybőgő, dobok, gitár, valami billentyűs, fújósok. meg a dj. és ugyan úgy drum and bass. az más, hogy egy bulin nagy valószínűséggel vinylről, vagy ne adj isten cdről dolgoznak a helyi erők. A dob és a basszus(gitár) pedig a rockzene alapja is, egy powermetal számnak ugyan az a törtütem az alapja mint valami jobbfajta breakbeatnek. az ex meg a papír említése meg már önmagában nevetséges. ha már valamilyen droghoz kellen e kötni, akkor legyen az a marihuána. ÉS hogy mindenféleképp kerülendő? hoyg alkot véleméynt az ember olyanról, amit még nem is látott, nem is hallott?
A kedves kérdező meg szerintem kukkantson bele egyszer egybe, és majd megtudja, milyen is egy d'n'b buli igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!