Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem lehet Zámbó Jimmyt...

Miért nem lehet Zámbó Jimmyt hallani a rádiókban? (Nem vagyok Jimmy rajongó)

Figyelt kérdés

A kérdésem neutrális, nem mondom hogy nekem hiányzik, de miért nem játszák a rádiók amikor a 90nes években sztár volt igaz egy bizonyos rétegben de akkor is ezeket anno elérte

Előadói és szerzői díj az Interpop Fesztiválon (1988)

Az év énekese (1993)

Az év legjobb lemeze (1992, 1994)

Az év albuma (1993)

eMeRTon-díj (1994)

Arany Zsiráf-díj (1994, 1995)

Huszka Jenő-díj (1995) Aranyszarvas-díj (1995)

Halálakor a lemezei a MAHASZ lista elsõ 13 helyét foglalták el. Ismét kérdem NEUTRÁLISAN nem vagyok Jimmy rajongó és annyira nem is kedvelem, van egy két jó száma és van amit gyűlölök (ez szubjektív) de miért nem játszák a dalait? Ciki vagy más oka van? vegyük Szécsit, Ihászt, Máté Pétert hallani a rádióban.

2021. máj. 5. 00:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
A rádiók ugyanazt a 7-8 dalt szokták adni az elmúlt fél évből. Jimmy 20 éve meghalt. Én se szerettem, de Isten nyugosztalja
2021. máj. 5. 00:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Néha nem ártana lejátszani néhányat, és főleg a rádióban.

Remek hangja volt, és kevésbé jó kinézete.

2021. máj. 5. 01:01
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ő nagyon megosztó, sokan elkapcsolnának az adott rádióról, ha meghallanák. Máté Péter mondjuk nem olyan megosztó.
2021. máj. 5. 06:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is joggal mehetne egy-két dala a rádióban. nem hiszem el, hogy Szécsi Pált jelentősen szélesebb közönség képes elviselni, mint Jimmyt.
2021. máj. 5. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Mert nem fér össze a fideszes kultúrpolitikával.
2021. máj. 5. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Hála istennek

Bőven elég volt.

2023. jan. 7. 01:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Jimmy a 90-es évek elején még nem számított cringe előadónak. Jó hangja volt, popzenéhez képest egész jó számai, és a rendszerváltás után egy ideig még lehetett imázst építeni az „Amerikából jöttem haza” egzotikumára. Szerintem ott tolta el, hogy beállt a Lajcsi-féle Dáridóba, ami akkoriban a trash műsorok csúcsa volt, kb. az a réteg nézte, amelyik most Kis Grófóra veret és valóságshow-kat bámul. Innen nem nagyon van visszatérés, ha egyszer valakit vagy valamit azonosítanak egy depriváltabb társadalmi réteggel, a többi elpártol tőle. A rádió meg nem fog olyan dalt adni, amiről tudja, hogy mindenki el fogja kapcsolni a kocsijában, mert nem akarja, hogy ez hallatszódjon ki, amikor a piros lámpánál áll.

(Szandi nagyjából ugyanezt az utat járta be, azzal együtt, hogy neki a dalai is rosszabbak lettek, amióta nem Fenyő írja őket, és mindez a váltás egybeesett azzal, amikor már elmúlt 20 és nem volt meg többé a „cuki tinisztár” imázsa.)

2023. jan. 7. 02:15
 8/11 A kérdező kommentje:
A 7esnek félig adok a Dáridóval kapcsolatban igazat mert sok fiatal tehetség is fellépett ott lásd Groovehouse és hasonló együttesek de mégse rontott a Dáridó az imázsukon..
2023. jan. 7. 22:48
 9/11 anonim válasza:
0%

7.

Fiatal felnőtt voltam Jimmy "királysága" idején és bátran állíthatom, hogy Jimmy és a dalai a maga korában, az elejétől kezdve cringe-nek számítottak a szakma és a közönség jelentős része számára. Rétegzene volt az első perctől kezdve, ami a Dáridóval csak eljutott a célközönségéhez. ha hozzá hasonlítottak, sértés volt, ha hallgattad, elkönyveltek ízlésficamos hülyének. Én örülök, hogy a rádiók sose játszották. Két előadótól ver ki a víz: Jimmy és Kozsó. Ebből utóbbi az ártalmatlanabb.

2023. jan. 15. 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy akkoriban bizony játszották a rádióban Jimmyt.
2023. jan. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!