Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Erre most komolyan szükség...

Erre most komolyan szükség volt? A többi lent.

Figyelt kérdés

Gondolom sokan hallottatok Soojin (G)I-dle tag iskolai zaklatásügyeiről. Emiatt a legújabb számuk videójából kivágták az ő részét, és 5 taggal került ki a szám. Én személy szerint ezzel nem értek egyet, hogy iskoláskori dolgok, hibák miatt tönkretegyünk valakit. Sőt mindezt úgy, hogy még be sem bizonyítottak mindent a vádakkal kapcsolatban. Mindenkinek van múltja, mindenki hibázik, ezért én nem ítélnék el valakit, mert iskolás korában hülyeségeket csinált. Akik elítélik az ilyet, azok előbb nézzenek megukba, és ha nem találnak ott semmi hibát, akkor ítélkezhetnek, de addig nem. Ez hívják önbíráskodásnak. Nem a mi dolgunk eldönteni az ő bűnösségét. Ez az én véleményem. És a vicc, hogy a cég 99%, hogy a közvélemény miatt döntött úgy, hogy 5 taggal adja ki az új számot, mert tudja, hogy ez az igény. Azért szerintem ez egy kicsit gáz, hogy ennyire képesek vagyunk valakit elítélni olyanokért, amikről nem is tudjuk, hogy megtörtént-e vagy pontosan úgy történt-e ahogy állítják. Ilyen módon bárkit el lehet lehetetleníteni, csak dobd be a köztudatba, hogy az illető zaklatott, vagy erőszakos volt veled. Nyilván nem állok senki mellé, aki agresszív, aki ok nélkül bánt másokat, de úgy gondolom, hogy az emberek változhatnak és ne a múltjuk alapján ítéljünk meg másokat, hanem az alapján, amit most csinálnak.

A másik kérdésem, hogy szerintetek a (G)I-dle véglegesen megválik Soojintől, vagy ez csak egy szám erejéig történt, hogy megnyugtassák a közvéleményt?

2021. ápr. 29. 19:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
39%

látom sok itt a gyökér!

19 szóval te szerinted az iskolai zaklatás az okés? te szerinted az a hülye aki azt mondja ez nem okés? mert nagyon ez jön le! legalább olvasd el a dolgokat utána mocskolódjál te szerencsétlen

20 neked sem kell úgy csinálni mintha semmiség lenne 2 évig csapatosan zaklatni egy embert!

és te felfogod hogy mi a francot írsz? vagy csak itt fanatizálsz mint egy őrült toxikus fan?!

elég sok emberrel találkoztam hogy lássam hogy mikortól tudnak változni! az ember már középsuliban nem változik legalábbis a főbb jellemvonásai mindig megmaradnak! ilyen egyszerű ez! különben a bűnözők is mind megváltoznának egyetlen egy börtön miatt de ott is mindig vissza mennek a börtönbe!

amúgy kellene tanulni egy kis pszichológiát azt akkor tudnánk nem pedig itt nyomorogni meg mekegni fasságokat a 19-el együtt mert tárgyi és elméleti tudásotok az 0 valamint a morális értékrendetek a béka feneke alatt van!

jó hogy nem azért kell vitázni mert valaki 2 évig csoportosan zaklat valakit és akkor az most full ártatlan vagy sem! hagyjuk már ezt a hülyeséget ti hülye majmok

2021. máj. 9. 18:07
 22/23 A kérdező kommentje:

Neked annyi eszed van mint egy vödör takonynak. Komolyan. Mi az, hogy középsuliban nem változnak az emberek?

Akkor változnak a legtöbbet. Tudod mit az a kamaszkor? Lehet neked kimaradt vagycsak nem emlékszel rá, de akkor változik az ember a legtöbbet te nagyon okos. És ez pszichológia nem vélemény kérdése. Olvass utána mielőtt baromságokat írkálsz. És nem vagyok toxikus, csak nem értek egyet azzal, hogy valakinek egy középiskolás botlása miatt 10 évvel később tönretegyék a karrierjét anélkül, hogy bárki bármit is bozonyított volna. És még egyszer leírom hátha megérted. Az ítélkezés nem a közvélemény, nem a te és nem is az én dolgom, hanem a bíróságé. Szted mi az istenért létezik a bíróság????? Kész pasz szevasz. Erről ennyit. Le van zárva.

2021. máj. 9. 22:31
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #21 ismét megmutattad műveletlenségedet és erre még büszke is vagy. Konkretan volt, h pszichológussal de tanárokkal is beszéltem már erről. Egyébként mindkét szülőm tanár. Ha valaki akkor ők látják, h mikor változnak sokat a gyerekek. És képzeld h kamaszkorban rengeteget változnak.

Ez az egyik. A másik meg én nem tudom de amikor én voltam gyerek akkor is volt bulling, csak akkor nem így hívták és nem csináltak belőle ekkora ügyet. Konkrétnan engem szarrá szivattak a suliban. Utáltam már bejárni. Sirtam is nem egyszer miatta. És tudod mit mondtak erre mások? Hát basszus védd meg magad. Ennyi. És nem lettem depis, se pánikbeteg meg hasonlók. Manapság meg mindenki ki van kímélve és még a saját tükörképétől is fél. Érdekes az én korosztályomba nem voltak tömegével depisek, meg öngyilkosak az emberek. Pedig testközelből tapasztaltam a bullingot. És tudod mit mondok erre? Hogy attól nekem nem lesz jobb, mert 15-20 évvel ezelőtti dolgok miatt megbüntetik azokat akik baszogattak akkor. Sőt volt akivel találkoztam is később és bocsánatot is kért, de én azt mondtam h hagyja, mert az már elmúlt, azon már nem lehet változtatni. És tudtunk később jókat röhögni együtt. Persze belerúghattam volna utólag de azzal mivel lesz jobb? Nekem attól nem lesz jobb, mert neki rosszabb lesz, akármit is csinált korábban. Belőlem ez a rosszindulat hiányzik. Bocsánat.

2021. máj. 10. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!