Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a K-pop-ot?

Szeretitek a K-pop-ot?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 19:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
63 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Igen🤩

Főleg a második generációs bandákat.

2021. ápr. 28. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Igen
2021. ápr. 28. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Nincs vele bajom, csak nem érdekel.
2021. ápr. 28. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

A jelenlegi nyugati pophoz viszonyítva a zene sokkal izgalmasabban kidolgozott, számomra élvezhetőbb dallamosabb. A szövegek többségéről ez nem mondható el, mert szintúgy nem szólnak semmiről 😅, de alapjában véve tetszetősebbek azok a zenék. Szimpatikus az is, hogy ott nem előny a “szajha üzemmód”, a vulgáris beszéd, meg a cs*cs/s*gg mutogatás, és hogy ezek a lányok nem a közönségességgel, hanem az arányosságukkal hívják fel magukra a figyelmet.

Viszont tudom, hogy ennek az egész felépítménynek legalább olyan gusztustalan és sötét bugyrai vannak, mint pl. Hollywoodnak. Nem akarom támogatni ezt az ipart, mert tudom, min mennek keresztül ezek a lányok nap mint nap, és a pénz nagy részét is más teszi el helyettük, ők csak humanoid bábuk a képben.

2021. ápr. 28. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Még szép h igen :) since 2008 xd
2021. ápr. 30. 02:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a popot :///
2021. ápr. 30. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Egy biztos, a látványvilága 100szor igényesebb mint bármely más zenénél. A zene abszolút egyénfüggő, h kinek mi tetszik. Nincs azzal baj ha vkinek nem tetszik a kpop. Én mondjuk imàdom, de elfogadom mások ízlését is. Viszont egy biztos, h a videóklippek iszonyat látványosak, rettentően igényesen vannak megcsinálva. Ez szerintem vitathatatlan. Nyilván ott is vannak kivételek, de sztem érdemes megnézni mondjuk Chungha Bicycle című számát. Tökéletesen megrendezett, látványos, jó ritmusú klipp. A számról most nem beszélek, mert mondom az izlés dolga, de egy biztos, h iszonyat igényes munka. Én egy percig sem unatkoztam rajta.
2021. máj. 1. 06:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, de én inkább második és harmadik generációs bandákat hallgatok.
2021. máj. 2. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, főleg a 2. generációs bandákat és a szólósokat. Ha esetleg valaki kpopper és nincsenek kpopper barátai, nekem nyugodtan írhat :)
2021. máj. 3. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen 😍

(Már ha a kérdés a zenére, és nem az iparra vonatkozik)

Csak nemrég óta hallgatom, de sokkal jobban tetszik mint a nyugati popzenék java része :)

2021. jún. 19. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!