Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most, hogy ismét ártatlannak...

Most, hogy ismét ártatlannak nyilvánították Michael Jacksont, benne van valamilyen újságban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de gyűjtöm a róla szóló cikkeket, és mivel olvastam több oldalon, hogy ártatlannak nyilvánították újra, ezért gondolom hátha benne van valamilyen újságban, ilyenekre gondoltam, mint pl Blikk, Kiskegyed, Story stb.

Köszönöm!

2021. ápr. 28. 11:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok,hogy erről az esetről hányan tudnak.

Egy hangfelvétel megörökítette a színész Corey Feldman 1993-as kihallgatását ebben az ügyben.a felvétel Jackson 2005-ös pere során szivárgott ki a médiához és példaként szolgál arra, hogy hogyan zajlottak ezek a kihallgatások. Feldmant – aki tinédzser kora óta barátságban volt Jacksonnal – Deborah Linden őrmester hallgatja ki. Annak ellenére, hogy Feldman újra és újra elmondja, hogy Jackson soha nem tett vele semmi rosszat, a rendőr folyamatosan azt szuggerálja, hogy valaminek kellett történnie és több, mint egy órán át próbál valami terhelőt kicsikarni belőle az énekes ellenében.

Mi több, Feldman a kihallgatás során elmondta Lindennek, hogy gyerekkorában valóban molesztálták, csak éppen nem Michael Jackson. Még meg is nevezi a molesztálóját (a 2005-ben nyilvánosságra hozott szalagról kivágták ezt a nevet), ám ezt a nyomozó teljes mértékben figyelmen kívül hagyja. Úgy tűnik egyetlen dolog érdekli csak: az, hogy terhelő vallomást csikarjon ki Michael Jackson ellenében.

Feldman 22 éves volt az interjú idején, de a rendőrség sok gyereket tett ki hasonló kihallgatásnak, néha a szüleik távollétében.

2021. ápr. 30. 11:26
 12/12 anonim ***** válasza:
93%
Alfonso Ribeiro pedig elmondta,hogy egy bulvárlap 100 000 dollárt ajánlott az apjának azért, hogy mondjon bármi negatívat Michael Jacksonról
2021. ápr. 30. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!