Mi a véleményetek erről a zenéről?
http://www.youtube.com/watch?v=ST2H8FWDvEA
Nekem nagyon tetszik. És hozza azt az apokalipszis feeling-et. Nagyon illik az ilyen zombis filmekre mint például amibe benne van (28 nappal/héttel később). Olyan szimbolikus zene. Az ilyen agresszív zombikat szimbolizálja. Nem azokra a zombikra gondolok amik ilyen belassult szarok. (A Romero félék). Hanem az olyanok mint például--> Holtak Hajnala, Napja feldolgozás, Zombieland, stb... Érdekelne a véleményetek. Mert 3:30 fele a számnak, szóval a vége is nagyon érdekes. Tetszik.. Mintha akarna mondani valamit. Huhh jó hosszúra sikeredett a beszédem. :D Kb ilyen válaszokra lennék kiváncsi. Szerintetek milyen zene?? stb...
Nekem annyira nem jön be...
Azt tény hogy a filmben jókor volt jóhelyen, szal hangulatilag az el lett találva nagyon.
De alapvetően egy átlagos aláfestő zene, semmi extra.
Am. ha ez bejött javaslom neked a Requiem for a dream zenéjét... Az film nélkül is nagyon penge!
Vannak fura emberek, képes vagy erről a zenéről kisregényt írni?: D
2 perc után leállítottam, mivel sehova sem fejlődött a zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!