Az Ossian-t miért utálják ennyien?
Facebookon egyes csoportokban hatalmas meme lett.
Nincsennek kiemelkedő dalszövegeik sem riffeik,de szerintem közel sem annyira rossz mint mondják.Most nem külön albumokra gondolok,hanem magára az együttesre.
Nálam sosem albumok mentek, hanem bizonyos számok tőlük.
Nagyon sok béna zenét csináltak, de van legalább 20 zene, ami tetszik nekem.
A Steppwolfnak is csak 1 nagy durranása van (számomra).
Sztem nem a számok mennyisége a fontos, hanem azok a bizonyos zenék, amik nagyot ütnek.
Hogy azok megszülessenek.
És a P.mobilnak sikerült összehozni ilyeneket.
A Led Zepp és a Deep Purple is csinált számomra értékelhetetlen számokat, de tudtak olyanokat írni mint a Highway Star, Demon's eyes, Child in time, Strange kind of woman stb...
Ezek megismételhetetlenül jók, de sokaknak 1 szám sem sikerül ilyenre.
Sztem a P.mobilnak sikerült, Deák Billnek is, de én az Ossiant egyáltalán nem tartom olyan tehetségesnek mint az imént említetteket.
De nincs is ezzel probléma, második Deep Purple sincs...
És vannak akik Kurt Kobaint, Hendrix után a legjobb gitárosnak tekintik.
Vicces, de én speciel nem bánom :D
Mindenkinek más az ízlése.
Én kifejezetten nem szeretem se az Ossiant, se a Pokolgépet, se a Depressziót, se az Eddát, se a Riccsét, se az RGo-t.
Nem tudom mi van még :D de nem azért mert magyar együttesek.
Szerintem jobb zenészek, mint zene szerzők.
(Nem tudom mennyire világos ahogy megfogalmaztam :D)
Tehát, lehet h a felsoroltak közül le tudnak játszani jól Black Sabbath számokat, vagy Led Zeppelint, de... saját számokat nem tudnak csinálni.
Tehát, lehet h jól tudnak jászani a hangszereken, jól tudnának feldolgozásokat, covereket játszani, mint Radics Béla is, de saját az nem megy annyira.
De Radics azért elég jól játszott.
:D
Minden zenekarnak vannak kedvelői és vannak utálói. És ez nagyjából mindenre igaz a világban, nem csak a zenekarokra.
Ahogy szeretni is sok mindenért lehet egy zenekart, úgy ellenszenvet is ezer dolog generálhat. Ne foglalkozz vele! A zenekarok sem azokkal foglalkoznak, akik nem szeretik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!