Armyk!!! Ki mióta Army, és hogy most hány évesek vagytok? Sokan jönnek azzal, hogy már nem igazán szeretik annyira a BTS-t, ezért érdekelne, hogy vallja még e valaki ugyanazt mint én, miszerint "Army Forever" 17/l 4 éve Army
28-as,pont úgy lehet őket szeretni,mint minden más előadót. Az meg hogy a stílusuk változott az évek során,azzal az ég világon semmi probléma sincs. Ők is változtak,pont úgy ahogy te,én,mi. Lehet csöppet el amcsisodtak,de szerintem még mindig nagyokat alkotnak (saját meglátásom szerint).
Az emberek változnak,pl egyik évben még valaki tök normális,másikban már úgy dönt hogy ő emós lesz és nincs megállás.Na valami hasonló történt itt is,csak ők darkosból váltottak softra,,de ha ennyire nem bírod hát ne nézd őket.
Meg szerintem itt nem is a fiúkat kellene előszedni,hanem a Hybe-t amiért néha olyan eszement koncepciókat aggat rájuk. Lehet egyébként a srácoknak sem tetsznenek a mostani számok annyira,mégis azt kell tenniük amit a cég mond szóval kérlek ne bántsuk a fiúkat azzal hogy "hogy lehet még őket szeretni",ők igenis szerethető emberek csak az entertainment elcsesz mindent.
#39-es, köszönöm, hogy befejezted, már azt hittem, nem veszed észre magad, de látom, visszaolvastál, és lenyugodtál. Teljességgel felháborító volt, hogy valaki elmondta a véleményét egy olyan kérdés alatt, amiben az emberek véleményét kérdezik! Besz*rás
Ja ezt a szót nem szereted hoppá, bocs
(28 vagyok) 37! Nem én pontozlak le, honnan vetted ezt? :D
Ahogy látod mások sem értettek veled egyet.
Nem vagyok kpop fan, ismerek pár kpop bandát régebben hallgattam őket inkább csak baráti társaság nyomására majd kikerültem a társaságból és abba maradt most megint bele hallgattam az újakba (Bts, BP) de ez inkább csak szórakozás nem vagyok hardcore fan. Viszont amennyire én látom sokakat a nagyon toxikus fantom riaszt el.
Én tudom h a kpop előadok is keményen dolgoznak tisztelet nekik de már előadok is (pop énekesek rockerek, metál énekesek, rapperek, stb.) Tisztelni kell őket is és megadni nekik is a tiszteletet, engem pl az zavar hogy több fan (hangsúlyozom nem mindenki !!) erre nem képes:)
Nem bántásból ez csak ami nekem lejött nem kötözködni akarok peace ✌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!