Mit gondoltok erről a számról? Írj!
2010. aug. 22. 12:22
1/7 anonim válasza:
énis, még mindig :D bár már régi :D *-*
amúgy témakörválasztás? biztos hogy jó helyen van:P (nem cseszegetésnek szánom :) )
2/7 anonim válasza:
Anno a régi sulimban. Állandóan ez a zene ment. De minden szünetben egy teljes évig! Már kicsit hányingerem van tőle :/
3/7 A kérdező kommentje:
Utána már végiggondoltam,h hoppá,nem jó a hely.de itt minden van,remélem nem haraxotok.
2010. aug. 22. 12:25
5/7 anonim válasza:
Nekem elküldték akkor, amikor "nagy divat volt". Mivel akkoriban mentem a divat után, próbáltam megszeretni. De nem ment... Azóta sem megy...
6/7 A kérdező kommentje:
nemtudom,nekem igy általánosan nem szoktam szoktam hallgatni,de ha pl napokat gondolok egy fiura,akkor napokat tudok ezen logni...
2010. aug. 22. 12:50
7/7 anonim válasza:
Nem az én stílusom, de régen sokszor hallottam...nemrossz végülis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!