Mi a véleményed az Irigy Hónaljmirigy-ről? Szereted? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Szegény Ambrus Zoltán nem is él már. :(
Korábban szerintem népszerűbbek voltak. Akkor a tv-ben volt pár vicces jelenetük ami tetszett. Jó ideje nem is látok tőlük új műsort. Vagy lehet valahol az internetre gyártanak tartalmat, nem tudom. Úgyhogy nem követem őket.
Nem igazán tudom őket objektíven értékelni, mert gyerekkorom szerves részei voltak a TV2-n futó paródiaműsoraik és egy rakás szép emlékem fűződik hozzájuk. Tesóimmal rengeteg idézgettünk tőlük, és sokat énekeltük az átírt dalaikat is, sokszor jobban is szerettük az ő szövegeikkel őket, mnit az eredetit.
Mai fejjel visszanézve ezeket a műsorokat, elismerem, hogy finoman szólva sem voltak a magasművészet csúcsai. Sokszor vették szükségtelenül alpárira a figurát, és gyakran adtak elő ezeréves, szakállas vicceket a sajátjukként. Szóval megértem azokat, akiket gyerekkorukban nem kapott el az IHM érzet, és ezért felnőttként sem tudják őket értékelni. De azt a szintű démonizálást, amit sokan előadnak feléjük (például Puzsér Róbert) eléggé túlzásnak érzem.
A zeneparódiáik szerintem továbbra is minőségiek, mind zeneileg, mind pedig szövegileg, ebből nem engedek.
27/F
Kislány és kamaszkoromban szerettük őket a családommal.
Most már nem vagyok oda értük, múltkor láttam egy paródiájukat, (Csobot vagy milyen Adélról meg egy pasiról akivel idegen nyelven énekelt) és kicsit lapos volt.
De nem tudok rosszat mondani, mert sok jót hoztak a gyerekkoromba.
Amúgy az egyiket láttam élőben is, a fiát vitte haua a suliból és nagyon aranyos volt a gyerekével, épp valamiről beszélgettek elmélyülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!