Olyan férfi énekesek (nem rapperek!), akiknek mély hangja van, és '80 és 00' között voltak aktívak?
Olyanokat mondjatok, akiknek a zenéit adja a rádió, és jöhetnek világsztárok, és egyszámos előadók is.
Trollkommenteket nem kérek, csak normál válaszokat.
Sürgős!
Paul Anka-tól pl a fly me to the moon. Tudom hogy ezt a zenét többen is feldolgozták, de nekem az övé jön be a legjobban. Meg pl van az a csávó aki az L is for the way you look-ot énekli, annak is elég mély hangja van.
Érdekes egyébként hogy manapság nincsenek már hozzájuk hasonló férfi énekesek, szinte mind csak a 80as évek környékén volt
Köszönöm szépen <3
Ők inkább az 50'es évek sztárjai voltak, de igaz, hogy a '80as években is aktívak voltak.
Csak azért kérdeztem, mert keresek egy zenét, a szövegét nem tudom pontosan, és gondoltam, hogy előadó alapján megtalálom, mert egy csomó mély hangú énekest meghallgattam, és egyiknél se találtam.
Inkább pop énekeseket keresek.
De nagyon szép szám mind a kettő.
És tényleg ritka manapság az ilyen, Michael Bublé az egy, aki eszembe jut, de ő se most kezdte a pályáját.
Crash test dummies-mmm mmm mmm
Neki is nagyon szép mély hangja van.
Illletve meg a The Calling-wherever you will go is belefér talán.
Még a Creed jutott eszembe. Sacrifice című száma ismertebb,bár lehet rádióban nem játszották. Anno mtv-n sokat ment.
3as voltam
Komár László
Chris Norman
Morten Harket
Na majd meghallgatom őket, hátha meglesz a zene.
Rick Astley lehetséges, hozzá áll legközelebb a stílusa, bár az ő számai között már néztem, de nem lett meg.
De még belehallgatok még többe, hátha meglesz.
Morten Harketet is talán el tudom képzelni, hogy ő énekli, kösz, hogy mondtad a nevét, eszembe se jutott volna.
Azt, hogy Komár énekli, nem hinném, mert angol nyelvű dal.
Szóval a stílusa engem Billy Oceanra vagy Rick Astleyre emlékeztet, meg az énekes hangja is elég mély. Tényleg nem tudom korban behatárolni, a nyolcvanas évektől a kétezres évekig akármikor kijöhetett. Kicsit nekem olyan mint a Never Gonna Give You Up, vagy a Together Forever vagy a Caribbean Queen.
És valami olyasmit énekel a pasi, hogy ,,not for sure, only/all need to reload/give up'', és kellemes, mély hangja van az énekesnek.
Akárhogy keresgéltem, semmi.
Néztem rádió playlistjét meg Youtubeon is 80as playlistet, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!