Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Olyan férfi énekesek (nem...

Olyan férfi énekesek (nem rapperek!), akiknek mély hangja van, és '80 és 00' között voltak aktívak?

Figyelt kérdés

Olyanokat mondjatok, akiknek a zenéit adja a rádió, és jöhetnek világsztárok, és egyszámos előadók is.

Trollkommenteket nem kérek, csak normál válaszokat.

Sürgős!

2021. ápr. 14. 09:08
1 2 3
 1/26 anonim válasza:

Paul Anka-tól pl a fly me to the moon. Tudom hogy ezt a zenét többen is feldolgozták, de nekem az övé jön be a legjobban. Meg pl van az a csávó aki az L is for the way you look-ot énekli, annak is elég mély hangja van.

Érdekes egyébként hogy manapság nincsenek már hozzájuk hasonló férfi énekesek, szinte mind csak a 80as évek környékén volt

2021. ápr. 14. 10:17
 2/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen <3

Ők inkább az 50'es évek sztárjai voltak, de igaz, hogy a '80as években is aktívak voltak.

Csak azért kérdeztem, mert keresek egy zenét, a szövegét nem tudom pontosan, és gondoltam, hogy előadó alapján megtalálom, mert egy csomó mély hangú énekest meghallgattam, és egyiknél se találtam.

Inkább pop énekeseket keresek.

De nagyon szép szám mind a kettő.

És tényleg ritka manapság az ilyen, Michael Bublé az egy, aki eszembe jut, de ő se most kezdte a pályáját.

2021. ápr. 14. 11:33
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Crash test dummies-mmm mmm mmm

Neki is nagyon szép mély hangja van.

Illletve meg a The Calling-wherever you will go is belefér talán.

2021. ápr. 14. 17:45
 4/26 TR75 ***** válasza:
100%
Rick Astley
2021. ápr. 14. 20:59
 5/26 anonim ***** válasza:

Még a Creed jutott eszembe. Sacrifice című száma ismertebb,bár lehet rádióban nem játszották. Anno mtv-n sokat ment.

3as voltam

2021. ápr. 14. 21:10
 6/26 anonim ***** válasza:
Bryan Adamsnek elég mély hangja volt szerintem
2021. ápr. 14. 22:48
 7/26 anonim ***** válasza:

Komár László

Chris Norman

Morten Harket

2021. ápr. 15. 00:58
 8/26 A kérdező kommentje:

Na majd meghallgatom őket, hátha meglesz a zene.

Rick Astley lehetséges, hozzá áll legközelebb a stílusa, bár az ő számai között már néztem, de nem lett meg.

De még belehallgatok még többe, hátha meglesz.

Morten Harketet is talán el tudom képzelni, hogy ő énekli, kösz, hogy mondtad a nevét, eszembe se jutott volna.

Azt, hogy Komár énekli, nem hinném, mert angol nyelvű dal.

2021. ápr. 15. 09:43
 9/26 TR75 ***** válasza:
Ha valamit mondanál a kérdéses dalról, lehet, hogy tudnánk segíteni.
2021. ápr. 15. 12:35
 10/26 A kérdező kommentje:

Szóval a stílusa engem Billy Oceanra vagy Rick Astleyre emlékeztet, meg az énekes hangja is elég mély. Tényleg nem tudom korban behatárolni, a nyolcvanas évektől a kétezres évekig akármikor kijöhetett. Kicsit nekem olyan mint a Never Gonna Give You Up, vagy a Together Forever vagy a Caribbean Queen.

És valami olyasmit énekel a pasi, hogy ,,not for sure, only/all need to reload/give up'', és kellemes, mély hangja van az énekesnek.

Akárhogy keresgéltem, semmi.

Néztem rádió playlistjét meg Youtubeon is 80as playlistet, de semmi.

2021. ápr. 15. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!