Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zene ami egy barát elvesztésér...

Zene ami egy barát elvesztéséről szól ?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy nagyon jo fiú barátom. És kb 3 hete teljesen hanyagol. Flegmazik meg nm ír vissza én meg tok kivagyok készülve. És annyira faj h semmibe vesz. Jovoheten meg suli lesz és akkor újra talalkozunk. És a vigasztalásnak számomra egyik formája az a zene. Szóval nm tudtok e olyan zenét ami ilyen barátokról szól.
2021. ápr. 13. 09:47
 1/6 anonim válasza:

[link]

őszintén ettől a daltól konkrétan megszakad a szívem, nem tudom hogy mennyire lesz jó, de mindenképpen hallgasd meg ^^

2021. ápr. 13. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem mai darab de a téma stimmel:

https://www.youtube.com/watch?v=NBc5YaggYZU

2021. ápr. 13. 10:09
 3/6 anonim válasza:

oh, megint én vagyok, az első :3

csak annyi hogy ami a barátod illeti, nem érdemel meg téged. ha képes ezt tenni veled akkor egy nagy seggfej, szóval csak mutasd meg neki hogy jól el vagy nélküle.

te ne légy bunkó vele, sőt,ha kell mosolyogj bele az arcába, maradj erős, had essen ő a földre. kitartást girl <3

itt van még egy dal, és bár ez klasszikus, engem mindig megnyugtat.

(a keresztapa egy maffia film amúgy haaz is érdekelxxd)

[link]

2021. ápr. 13. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 13. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=DJup7Gu_xD8

Ezt egy 1998-ban meghalt DJ-hez írták, nem tudom mennyire lesz jó

2021. ápr. 20. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg Madonna - In This Life
2021. aug. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!