Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van még értéke a CD lemezeknek?

Van még értéke a CD lemezeknek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok CD-m van. Hatalmas gyűjtemény, már évek óta nem láttam, amióta elkoltoztem otthonról. Most elokerultek, de már lejátszóm sincs. Spotify-t hallgatok.

Valaki örülne még CD-knek szerintetek? Van még értéke? Modernebb zenék, nem klasszikusok, hogy idosebbeknek adjam.

Nemis a pénz a lenyeg, csakhogy örüljön valaki és ne kelljen kidobni az életem ezen részét ...

2021. ápr. 11. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én a mai napig veszek CD-t. Megfelelő hangrendszeren sokkal jobban szól mint a Spotify, nekem a hangminőség fontosabb (audiofil azért nem vagyok, de a CD hangzás a minimum). Na meg egyszer megveszem és örökre az enyém, az 1991-es CD ugyan úgy szól 30 év elteltével mint akkor, ingyen, nem kell havonta folyamatosan fizetni.
2021. ápr. 11. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha eredeti, műsoros CD-k, akkor igen. Ha házilag írott, akkor nem...

Az sem mindegy, hogy milyen zene. Alacsony példányszámban kiadott CD-k mára már sokat érhetnek.

[link]

Ha ide beírogatod őket egyenként, akkor kiderülhet számodra, hogy mi mennyit ér nagyjából. Ha tényleg ritkaságaid vannak, akkor érdemes egyesével eladogatni őket.

Magyar CD-k engem is érdekelnének.

2021. ápr. 11. 14:49
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
25%

vagyis nem az erteke a lenyeg mert ertektelen, hanem a hasznalhatosaga

olvasok meg vannak es gyartanak is vagyis olvashatoak

erteke legfeljebb tartalmanak lehet ha van olyan

2021. ápr. 11. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A limitált kiadások általában "rajongói" példányok, ebből kifolyólag azoknak nagyobb az értékük.

2021. ápr. 11. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
van. rock/metalból biztos. ha megnézel egy mahasz listát gyakori szereplői ezek a korongok
2021. ápr. 11. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!