Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » David Bowie mitől ennyire...

David Bowie mitől ennyire népszerű?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 9. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
3%
Nem a zenéi miatt, van egy olyan érzésem.
2021. ápr. 9. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy korszakos zseni volt. Lehet, hogy mai füllel a zenéi átlagosak,de akkoriban merőben újszerű volt. Plusz ott volt mellé egy polgárpukkasztó figura aki kiemelkedett az akkori popsztárok között. Mindig valami újat akart alkotni, nem voltak neki határok. Ma már ez fura mert mindenki görcsösen ezt a semmilyen egyen popzenét csinálja, mert ma erről szól minden. Legyen mindenkinek ugyanolyana stílusa, a ruhái,a haja. Aki kicsit egyedi az fura meg ciki.
2021. ápr. 9. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Van pár száma, amit nagyon szeretek, de szerintem se volt akkora földönjáró isten, mint amilyennek beállítják. Ugyanígy érzek a Beatles iránt is. De főleg John Lennon iránt...
2021. ápr. 9. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:

A Beatlesről én pont ezt nem gondolom

Én a Queen együttes körüli hype-ot nem értettem sose;se régen, se most.

2021. ápr. 9. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Most akkor már nem a túlértékelt a baj hanem a mitől népszerű?:D
2021. ápr. 9. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

kísérletező figura volt a rockban, popban de még avantgardeban is. a Beatleshez hasonlóan színesítette a műfajokat.

és te kérdező mit gondolsz róla?

Queenes részét kommentednek hova lehet tenni? mer nem láttam az eddigiekben h összefüggne valahol

2021. ápr. 9. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Én a davidel és a beatlessel úgy vagyok, hogy korszakalkótok voltak, de nem istenek. Queen nekem nem jött be. Tudom csak az volt a kérdés, hogy david mitől lett sikeres, csak ezt le akartam írni. És ahogy fentebb említettem, jó zenéi miatt volt híres.
2021. jún. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!