Irjatok nekem extreme sporthoz való előadót vagy szám cimet, kéne jó zene közben. Melyik lenne jó?
Figyelt kérdés
jó lenne sport közben valami extreme zene hehe :D2008. dec. 4. 23:04
1/4 anonim válasza:
olyan zenét hallgass közben, amit szeretsz. van pár extémkedős barátom, de mindegyiknek más jön be, valaki hardcore-t hallgat, valaki hip-hop-ot, valaki metált, valaki californiai punkot. én személy szerint electo-t hallgatok (én is extrémkedek) ha érdekel valamelyik stílus bővebben, előadókkal, linkekkel, írj, és mutatok párat.
3/4 anonim válasza:
sepultura.all shall perish,szóval ilyenek,heavy death metál! ***** ez a szerintem legjobb számuk,ezt hallgasd!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/4 anonim válasza:
akelát is hallgass!meg ilyeneket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!