Uplifting Trance itthon?
Üdv mindenkinek.A közeljövőben tervezek kicsit komolyabban foglalkozni ezzel a stílussal és szeretnék érdeklődni,hogy az itt jelenlévők véleménye szerint lehetek e népszerű,ugorva egyet a téridő kontinuumban hazánkban?
Normális érveket és ellenérveket szeretnék. Köszönöm előre is a válaszokat.
Szerintem ez a zsáner inkább rétegzenének számít, de mindig lesznek rajongói. Én nagyon szeretek ilyeneket hallgatni, ha olyan hangulatom van.
Amúgy miért a haza közönségre koncentrálsz? Ma már a zenében egyáltalán nem számítanak a határok. Minden zene a netes világban van, ott meg az teljesen mindegy.
Az segíthet érvényesülni, ha valaki pl a youtube videója alá használja a zenédet (ez a műfaj amúgy is nagyon jó háttérnek), vagy egy nagyobb csatorna feltölti, pl The Grand Sound vagy NCS, akkor instant több ezren megnézik, mivel mindenki látja, aki feliratkozott rájuk.
https://www.youtube.com/watch?v=tSX8eduEIFI
Leginkább az Uplifting Trance vonalon belül ezt az emocionálisabb vonalat képviselném.
Meghallgattam és ez nagyon jó, de azt hittem, a saját zenédet fogod linkelni :)
Amúgy meg, nem hinném, hogy ilyen zenével meg lehetne tölteni egy stadiont, de nem is kell, hogy ez legyen a célod. Az alkotás célja az önkifejezés, és ha ezzel elérsz néhány embert, akinek örömet okozol vele, akkor már jó vagy.
Az uplifting trance szerintem az egyik legmegosztóbb stílus. Bár nagyon sokan csak leteknózzák, azért a saját kis rétegében köszöni jól van, ezt a stílus művelőjeként ki merem jelenteni.
És nem csak az ilyen 130 bpm-es edm rágógumira van ám igény, az igazi klasszikus PVD-féle odab@szós 200-zal vezetős űrutazós trance bizony még mindig működik.
#5: A stílus művelőjekéént?? Mutasd magad!
Amúgy igen, az odab@szós trance az igazi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!