Melyik magyar dalnak van a legszebb szövege?
Figyelt kérdés
Gondolok itt ilyenekre mint a Republictól a Szeretni valakit valamiért, vagy Ákostól a Hello stb.
Számotokra melyik a legszebb, legmeghatóbb, legmélyebb dalszöveg?
2021. márc. 26. 21:12
11/23 anonim válasza:
László Margit - A legszebb hosszú út
12/23 anonim válasza:
Republic-ot jól írtad kérdező. nekem az "Erdő közepében" adja legszebben. de Zorán szövegei is nagyon szépek. nem is tudnék dönteni első helyre
13/23 anonim válasza:
Azért vannak a jóbarátok, Örvény, Mondd miért fáj ugyanúgy, Bájoló, Álmodtam egy világot magamnak. Most ennyi jutott eszembe.
14/23 anonim válasza:
Illés együttes - Miért hagytuk, hogy így legyen?
15/23 Emma Flower válasza:
Szia! Nekem ez a zene segített, ha nagyon úgy éreztem, feladom:
Zorán: Gyémánt és Arany
17/23 anonim válasza:
19/23 anonim válasza:
Kérlek anyám, ne ölj meg engem. Nem szép amiről szól, viszont nagyon mély.
Másik ami eszembe jut, Seress Rezsőtöl a szomorú vasárnap.
Ákos zenéi unalmasak, tele vannak közhelyekkel. Attol még hogy valami nyálas, nem lesz mély. Persze nem volt kritérium hogy értelme is legyen a zenének, de az üres hangzatos szöveg soha nem fog annyira mély lenni, mint ami tényleg elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!