Mennyire tartod valószínűnek, hogy az alábbi magyar számokat az alábbi külföldi számok inspirálták?
Figyelt kérdés
Nem koppintásra gondolok, mert annyira nem hasonlítanak, de pár ötletet mintha merítettek volna.
LGT - Tengelykezű félember / Black Sabbath - Iron Man (vontatott tempó, "lábdobszóló", illetve maga a cím)
Republic - Adj erőt és adj időt / Donovan - Atlantis (refrén)
Pokolgép - Éjféli harang / WASP - Wild Child (nyitóriff)
Akela - Közeleg / Iron Maiden - Caught Somewhere in Time (előbbiben a refrén, utóbbiban a verze és a refrén közötti instrumentális rész)
2021. márc. 25. 20:35
1/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy van benne valami. Úgysem fogják elmondani, ha valóban így van. Az Omega-petróleumlámpa ritmusát meg szerintem a Gigantor (60-as évekbeli amerikai mese) főcím dala ihlette.
2/4 anonim válasza:
"Az Omega-petróleumlámpa ritmusát meg szerintem a Gigantor (60-as évekbeli amerikai mese) főcím dala ihlette."
Engem nem emlékeztet rá nagyon
3/4 anonim válasza:
#2 én valahányszor meghallom, mindig az jut eszembe. De ez is csak az én véleményem. Nem biztos, hogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!