Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mire számítotok a Nightwish...

Mire számítotok a Nightwish tagcseréjét illetően?

Figyelt kérdés

Szerintetek az új basszusgitáros egy már ismert zenész, vagy most fog belépni a 'köztudatba'?

Szerintetek ő is fog énekelni, vagy inkább az volt az elsődleges cél, hogy új basszusgitárost találjanak, és innentől csak Floor és Troy fog énekelni?

Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy ki az új tag! 😄

2021. márc. 24. 17:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen, én is azt érzem, hogy nem igazán tudnak zeneileg megújulni, önmagukat másolják... Persze, szívesen hallgatom az újabb albumaikat is, de őszintén, azokban már nem érzem azt a varázst, amit annó a Tarjás albumok hallgatásakor éreztem! 😔 Igen, valóban szerintem is benne van, hogy a stílus is vesztett a népszerűségéből, vagy legalább is több szimfonikus metálzenekar lett, és a Nightwish így már nem tűnik ki annyira ebből a stílusból..

Az új tag érkezése valóban lehet, hogy lendíteni fog kicsit a zenekaron, talán a megújulásban is segít majd. Persze attól függ, ki érkezik majd! Én azért bízom abban, hogy valaki olyan, aki visszahozza a metált a zenekarba, és akár kicsit segít visszatalálni a zenekar gyökereihez!

2021. márc. 30. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

úgynézki megvan az új tag és arculat. itt az adatlapon

[link]

2021. ápr. 1. 14:53
 13/16 anonim ***** válasza:
12es mit kellene itt nézni?
2021. ápr. 7. 18:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Bocsi #12, én sem látom... 🙈
2021. ápr. 7. 19:41
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
ez 1 áprilisi tréfa volt, de akkor lekéstetek a cicáról :)
2021. ápr. 7. 19:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Basszus, tényleg, most látom csak, hogy április 1-én érkezett a válasz... 🤦🏼‍♀️😂 Annyira megörültem, hogy megtudok valami infót, hogy teljesen elhagytam a fejemet... 😅
2021. ápr. 7. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!