Mire számítotok a Nightwish tagcseréjét illetően?
Szerintetek az új basszusgitáros egy már ismert zenész, vagy most fog belépni a 'köztudatba'?
Szerintetek ő is fog énekelni, vagy inkább az volt az elsődleges cél, hogy új basszusgitárost találjanak, és innentől csak Floor és Troy fog énekelni?
Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy ki az új tag! 😄
Igen, én is azt érzem, hogy nem igazán tudnak zeneileg megújulni, önmagukat másolják... Persze, szívesen hallgatom az újabb albumaikat is, de őszintén, azokban már nem érzem azt a varázst, amit annó a Tarjás albumok hallgatásakor éreztem! 😔 Igen, valóban szerintem is benne van, hogy a stílus is vesztett a népszerűségéből, vagy legalább is több szimfonikus metálzenekar lett, és a Nightwish így már nem tűnik ki annyira ebből a stílusból..
Az új tag érkezése valóban lehet, hogy lendíteni fog kicsit a zenekaron, talán a megújulásban is segít majd. Persze attól függ, ki érkezik majd! Én azért bízom abban, hogy valaki olyan, aki visszahozza a metált a zenekarba, és akár kicsit segít visszatalálni a zenekar gyökereihez!
úgynézki megvan az új tag és arculat. itt az adatlapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!