Segítség! Nem szól a gitár a számítógépen, pedig minden stimmel. Mit tegyek?
Amatőr gitáros vagyok, anyám nem enegedi, hogy fent a lakásba gitározzak erősítőn, ezért elhatároztam, hogy összedugom a géppel. Meg is történt, "beszereztem" :D a Guitar Rig 4-et, működik is, bár nekem elég furcsa, nah mind1, behangoltam a gitárt a programmal, de se a hangolásnál, se sehol nem ad ki hangot o.O (szoval érzékeli csak nincs hang)
Ha valaki tudnak valami magyar használati útmutatót mutatni, vagy legalább megmondja miért nem szól a gitár a fülesen, nagyon megköszönöm.
Nagyon kéne a segítségetek, válaszokat előre is köszönöm.
szerintem jó helyre van bedugva, de ha bedugom akár a mikrofonba, akár a másikba (kék), ugyanazt érem el vele: érzékeli, csak nem hallom. még ha a virtuális erősítőit a guitar rig4-nek maxra tekerem akkor se... :(
valamilyen beállítás hiba?
annak ott mindenkép szólnia kell. próbáld a kékbe dugni, az a vonalbemenet, ott szólnia kell, ha nem szól a guitar rigen, akkor még ezt próbáld ki, nekem ez jött be:
ráviszed a hangerőszabályzóra, az alap windowsra.
felül a beállításoknál rákattintasz hogy "felétel", és ott is ki fog adni pár hangerőszabályzót, ami a felvételi hangerőket állítja. Egyrészt nézd meg, hogy a vonal, vagy a line-in vagy line out- márnemtudom:D szal hogy fel legyen véve a hangerő, és alattuk ki lehet pipálni valamelyiket, a vonalbemenetet pipáld ki, mert akkor azt fogja érzékelni a gép.
Ha ezt megcsináltad, és utána sem működik, szólj, és akkor máshol lesz a probléma
megcsináltam semmi. nah de mind1 fiúk, fújjuk le az egészet, veszek egy erősítőt oszt' jóvan, majd az eősítőn fülesezek.
köszönöm az erölködést, téma lezárva
kösz még1x bye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!