11/16 anonim válasza:
#10 Mert a legtöbben nem aszerint pontoznak, hogy hasznos-e a válasz, hanem hogy egyetértenek-e vele. Én most direkt felpontoztam mindenkit, pedig én sem értek egyet mindenkivel.
13/16 anonim válasza:
Én is furcsán néztem a sok pirosra, de hát sajnos vannak ilyen ****** emberek. Nyomtam én is a zöld pipákat.
14/16 anonim válasza:
csak felpontozni jöttem. nem szeretem ezt a magatartást.
am ér az h az egész Ride lemezt szeretem? :)
16/16 anonim válasza:
#9 Nekem annó nagyon bejött, de általában bírom a feldolgozásaikat, sokszor jobban, mint az eredetieket. Pláne az akusztikus dolgaikat. Azóta amúgy több Mark Knopflert hallgatok, és ennek ez a feldolgozás az egyik oka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!