Szerintetek melyik metal albumnak van a legjobb hangzása?
Slayer - Reign In Blood, nagyon jól el vannak találva a dobok és a gitár is végig, nagyon darálós és kellemes hangzású album.
De hozzá kell tennem hogy hangzásban a Painkiller is nagyon rendben van, de az már jóval újabb darab.
Black albummal sincs semmi kivetnivalóm, sőt listán felsoroltak rendben is vannak.
Mondjuk a legjobbak hangzásban szerintem a Fates Warning albumok, illetve az új Queensryche érában készült darabok, messze túlszárnyalják a legtöbbet.
De a Paradise Lost is nagyon harapós hangzású lemezeket dob ki, náluk a dobhangzás teljesen más mint a legtöbb zenekarnál.
St.Ang...jól van na!(bár én szeretem)
Akkor, a Metallicától miért is nem Master of Puppets jött, Black Sabbathtól, a Black Sabbath, első albumuk. Reign in Blood az jó helyen van. 'Maidentől lehetett volna a Powerslave. Judas Priestől Painkiller is jó, hogy itt van.
Hiánylom az Iowa-t ugye a Slipknottól, System of a Dawn-Toxicity, Rammstein-Reise, reise!, Pantera nem is értem miért nincs itt Vulgar Display of Power, Cowboys from Hell.
Nekem személys szerint Rust in Peace és Master of Puppets lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!