Milyen gitárt vegyek?
30-40ből egy alap tanulógitárt vehetsz, aminek olyan repedtfazék hangja van mint a csuda! Ebből az árkategóriából a Staggot és a Soundsation-t tudom ajánlani, már ha lehet ajánlani ilyen gitárt. Ha csak hobbi szinten akarsz pengetni akkor gyűjts össze 70-80 ezret. Ja meg erősítő is kelleni fog, anélkül nem jön ki a hangszín :)
Ennyi pénzből amúgy egy közép kategóriás akusztikus gitárt vehetsz, amivel már akár színpadra is lehet menni. nekem egy Fender CD60 gitárom van, ez 30000 volt, és egy erős középkategóriás cuccos. Gyönyörű a hangja, kényelmes, minden jó rajta. Ha van pénzed és erősítőd(nekem anno nem volt sok, és erősítőm sem, ezért a simát vettem) megveheted az elektro akusztikus változatát, ezt CD60ce néven keresd :)
jaja, akusztikust olcsóbban lehet venni, 30ért ott van a Fender olcsóbbik féle akusztikusa, vagy egy Ibanez
de mivel leírtad hogy szólógitár kell, ezért abban próbálok segíteni :D
Vehetsz olcsón gitárt, de sok baj lesz vele, kényelmetlen lesz, sokat kell javítani, ilyenek.. Mondjuk, nem csak ártól függő, nekem először egy 80ezres Aria gitárom volt, és nem egyszer kellett vinni javítani, mert mindig volt baja, aztán azt elcseréltem egy alapból olcsóbb Epiphone-ra, és azzal soha semmi bajom nem volt még:D
Tehát, ne csak az árat nézd, a márkát is.
30-40ből talán vehetsz egy Cort-ot. Az az a márka, aki olcsón is próbál egy elfogadható szintet tartani, és sikerül is nekik. Ami Ibaneznél 70-80ezer, az a Cortnál 40-50, és tényleg jó minőség, rengetegen választják a Cortot. Azt hiszem 50körül már van szettben is, ahol erősítőt, tokot, és ilyeneket adnak hozzá.
Nézz szét, ha találsz valami értelmeset, neked elfogadható áron, és olyat ami tetszik is, kérdezd meg itt, hogy az jó-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!