Honnan tudok mulatós TAB-okat, "chord"-okat letölteni gitárra dalszövegekkel együtt?
Láttam már ilyeneket, hangszerboltban sok kottát árulnak ilyen zenékhez.
Ha mindenképp letöltésben akarod megoldani ingyen, akkor viszont nehéz, mert tényleg kevés van fent belőlük:/
Kowaxos! Köszi a válaszodat...csak tudnám minek reagálsz ha érdemben semmit nem tudsz hozzátenni!? Lehet Te vagy az ország legjobb muzsikusa, de lehet az ujjaidat jobban tudod használni, mint a fejedet! Ugyanis nem nekem kellenek a kották, másnak szerettem volna ezzel segíteni, de persze ez nem számít! A lényeg, hogy leszóld a másikat...bírom az ilyen fazonokat! Vicces...Na mindegy!
Az első válaszadónak köszönöm szépen a segítséget!
Talán annyit mindenki tud,mindegy hogy a zenei érdeklődése, vagy az angol tudása miatt, hogy a "chord" az magyarul "akkord"-ot jelent...de úgy látom Neked mindegy, csak kötekedhess..ahelyett, hogy érdemben is írnál valamit! Szerintem teljesen mindegy, hogy nem azt írtam ki, hogy "tabulatúra és akkord", hanem hogy TAB és "chord"...na mindegy...hanyagolom is ezt az oldalt az biztos!
Helló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!