Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan tudok mulatós TAB-okat,...

Honnan tudok mulatós TAB-okat, "chord"-okat letölteni gitárra dalszövegekkel együtt?

Figyelt kérdés
Sok oldalon próbáltam, de sajnos nagyon elenyésző számban vannak! Volt, aki azt mondta, hogy a "lagzis zenészek" ezeket nagyon őrzik és nehezen lehet hozzájutni! Remélem ez nem igaz :) Tud valaki oldalt ajánlani, vagy mail-ben küldeni ilyenekt? Köszi előre is!
2010. aug. 18. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Láttam már ilyeneket, hangszerboltban sok kottát árulnak ilyen zenékhez.

Ha mindenképp letöltésben akarod megoldani ingyen, akkor viszont nehéz, mert tényleg kevés van fent belőlük:/

2010. aug. 19. 01:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Neked is sok közöd lehet a zenéhez, ha "chord"-okat keresel.
2010. aug. 19. 08:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Kowaxos! Köszi a válaszodat...csak tudnám minek reagálsz ha érdemben semmit nem tudsz hozzátenni!? Lehet Te vagy az ország legjobb muzsikusa, de lehet az ujjaidat jobban tudod használni, mint a fejedet! Ugyanis nem nekem kellenek a kották, másnak szerettem volna ezzel segíteni, de persze ez nem számít! A lényeg, hogy leszóld a másikat...bírom az ilyen fazonokat! Vicces...Na mindegy!

Az első válaszadónak köszönöm szépen a segítséget!

2010. aug. 20. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Te sem nagyon használod a fejedet, ha még nem hallottad azt a szót, hogy akkord.
2010. aug. 21. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Talán annyit mindenki tud,mindegy hogy a zenei érdeklődése, vagy az angol tudása miatt, hogy a "chord" az magyarul "akkord"-ot jelent...de úgy látom Neked mindegy, csak kötekedhess..ahelyett, hogy érdemben is írnál valamit! Szerintem teljesen mindegy, hogy nem azt írtam ki, hogy "tabulatúra és akkord", hanem hogy TAB és "chord"...na mindegy...hanyagolom is ezt az oldalt az biztos!

Helló

2010. aug. 21. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!