Mi lesz a black veil brides koncerttel? (június 15)
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 12:54
1/4 anonim válasza:
Hát már egyszer elhalasztották a turnét, gondolom majd a járványhelyzettől függ. Biztosan adnak majd tájékoztartást.Én személy szerint nem hiszem, hogy idén meg lenne tartva.
2/4 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy idén nyáron bárhol nagyobb koncertet tartanak, nekünk Nova Rockra van napijegyünk, amit átrakattunk tavalyról idénre, de szinte biztos vagyok benne, hogy idén sem lesz megtartva, kicsit bánom hogy nem kértük vissza inkább a jegyárat.
3/4 anonim válasza:
Így van, azóta a Nova Rock is át lett téve 2022-re, ugyanez lesz valószínűleg az egész BVB turnéval.
Egyébként utolsó:
nem tudtad volna visszakérni az árát, ahhoz valami különleges feltételek kellettek úgy rémlik és csak pár embernek adták vissza.
4/4 anonim válasza:
2. vagyok: Elvileg volt olyan opció, hogy valami távoli időpontban, talán 2022 decemberében visszautalják, de nem nagyon bíztunk benne, ezért váltottuk át a jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!