Csak szerintem nem hasonlít egyáltalán Christina Aguilera Whoohoo c. száma Kovács Kati Add már uram az esőt c. számára?
Figyelt kérdés
Miért mondják ezt a médiában, mikor szerintem egyetlen egy felismerhető frázis sincs Christina számából Kovács Katiéban?2010. aug. 18. 16:56
2/3 anonim válasza:
Amikor meghallottam ezt a hírt, egyből kerestem én is a zenét, és én is nagyot csalódtam. Ennyit a szenzációról, nagyobb volt a füst, mint a tűz.
3/3 anonim válasza:
annyi egyezés van benne hogy kovács kati is mond vmi olyat h wohoo...egész pontosan 1perc 15mp től ... http://www.youtube.com/watch?v=c_7w1lRq3dU
de am sztem se nagyszám a hasonlóság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!