Melyik ez a dal?
Figyelt kérdés
Pár hónapja sokat játszották a Petőfi rádión de akkor nem jegyeztem meg. Arra emlékszem hogy félig franciául volt és félig angolul és két férfi énekelt benne. Talán egy híresebb DJ is közreműködött. (Híresebb alatt Calvin Harrisre, David Guettara vagy Martin Garrixra gondolok.) Sajnos másra nem emlékszem belőle.2021. márc. 10. 00:09
1/9 anonim válasza:
Ez a izé lesz.... A izé.... Tudoood...
3/9 A kérdező kommentje:
Nincsen még sajnos pedig elég fontos lenne. Próbáltam megkeresni magamtól is de nem találom sehol
2021. márc. 12. 13:14
4/9 anonim válasza:
A dallamát tudod? Googleba van egy olyan funkció hogy a dallamot felismeri ha eldudolod neki
5/9 A kérdező kommentje:
Hát abból egy nagyon kis rész van csak meg de azt megprobaltam felismertetni. De nem találta ki azt sem. Bár azt hozzátenném hogy nagyon nem érték a zenéhez
2021. márc. 12. 15:34
8/9 A kérdező kommentje:
Úristen köszönöm szépen ez lesz az :)
2021. márc. 12. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!