Szerinted milyen volt Frankie Wilde? 2002-ben eltünt én azt hallottam
Ez valami vicc? Hahahaha.
FW egy kitalált személy. nem létezik, csak a filmben.
hülyékkel ne foglalkozz! :)
Nekem is nagyon tetszett. Amióta eltűnt tényleg nem is lehet róla tudni semmit?
http://www.youtube.com/watch?v=S2PosD-9GvI
Hát ez nagyon nem áll dokumentum film babáim, Frankie Wild nem kitalált személy... Ennyire idióták nem lehettek :D :D pfffffff
Kedves kérdező!
Én még a mai napig sem tudom hogy létező személy volt e vagy csak kitalált, pedig már nagyon sokat kutattam és semmi.:(
Ha gondolod, írj privit és mesélek.(:
Wincho, utolsó válaszolónak üzenném, hogy lesse meg
A film elején lévő mondat:
A film igaz történet alapján készült.
A film végén pedig hogy a film kitalált és semmi köze a valósághoz.
Én hiszek benne, hogy létezett, de semmi bizonyíték rá.:'(
Frankie Wildd nem kitalált személy, és az tényleg engem is összezavar amit az előttem szóló is leírt hogy a film elején azt állítják hogy igaz történet alapján, a végén meg beközlik hogy rohadtul nem igaz .. szóval én sem tudom hogy ez most pontosan igaz lehet-e..
Arról találtam cikket hogy "ál" dokumentum film itt a link : [link]
De hogy a történet mennyire valós azt nemtudom...
Megerősíthetem, hogy az "It's All Gone Pete Tong" c. film Dj Sammy életpályájának egy zűrösebb részét dolgozza fel, de Frankie Wilde csupán a karakter KITALÁLT filmbeli neve!!! Aki pedig életrajzi bizonyítéknak tekint egy ezen a néven közzétett YT-os videót az vegye a fáradtságot és nézze meg alaposan a film soundtrack-jét, és legnagyobb döbbenetére rálel majd, hogy azon számok különféle DJ alkotásai.
Ui.: Ne legyetek már ilyen szánalmasak, hogy minden marhaságot készpénznek vesztek csak mert láttátok a TV-ben, mert így iszonyat módon meg fognak vezetni másban is.
Uui.: Mellesleg a film hatalmas alkotás, a zenék meg nagyon ütősek, de ettől függetlenül nagyrészt fikció, mint ahogy Enterprise űrhajó sem létezik, hiába van rajongói klubja, sőt pár kattant klingonúl is beszél…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!