Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az Alexi...

Mi a véleményetek az Alexi Laiho özvenyeinek vitájáról?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol erről az egész cirkuszról, ami Alexi Laiho körül zajlik? Szerintetek mi az igazság, kinek hisztek - Kimberly Goss-nak vagy Kelli Wright-nak?

#Alexi Laiho #Children Of Bodom #Sinergy #Bodom After Midnight #Kimberly Goss
2021. márc. 7. 19:14
 1/4 A kérdező kommentje:

Hoppá, most látom, hogy elírtam. 🙈

*özvegyeinek

2021. márc. 7. 21:47
 2/4 anonim válasza:
Nem értem. mért,nem segítettek neki,ez a szerencsétlen zseni,nem volt 50kg.Hihetetlen egy géniusz volt. 😵
2021. márc. 17. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, ezt én sem értem... Látszott rajta, hogy segítségre van szüksége. 😔

Ami nekem furcsa volt, hogy Kelli az Instagram oldalán rendszeresen osztott meg olyan képeket, ahol alkoholt ittak. Holott Alexi köztudottan szeretett volna leszokni, vagy legalábbis megtalálni a helyes mértéket. Szerintem ebben Kelli nem igazán volt segítségére, sőt... 🤔

2021. márc. 19. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én először Kimnek hittem.

Aztán láttam egy hozzászólást, ahol állítólag Alexi nővére írja, hogy az állítólagos barátság Kimmel csak Kim fejében létezett, és hogy azért nem váltak el, mert Kim megfenyegette, hogy akkor viszi mindennek a felét, és hogy Alexi Kimről semmi jót nem mondott sose...

Előtte láttam Kim egy posztját, ahol azt állította, hogy Alexit Kelli kövérnek nevezte.

Konkrétan egy csontváz volt...

Én már nem tudom, kinek higyjek.

2021. ápr. 15. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!