A Led Zeppelin vagy a One Direction a jobb együttes?
A Led Zeppelin nekem jobban tetszik, de a kérdés sztem így hülyeség, mert két külön kategória. Meg az, hogy vmi jó-e vagy sem, az is sok mindent jelenthet. Profibb? Népszerűbb? Vagy mit takar ez a "jó"?
Az úgy sztem jobb lett volna ha úgy teszed fel a kérdést, hogy melyik tetszik jobban? Bár sztem a végeredményen ez sem változtatna.
Nem tudom, hogy miért kell ennyire fennakadni egy ilyen egyszerű kérdésen.
Állandóan a hibát keresni?
Mi a jó ebben?
Kinek jó?
Szórakoztat?
Mindenhol már ezt lehet olvasni, hogy ezt bactad el, így kellett volna, ezt ezért és ezért nem lehet megmondani, rossz a kérdés stb...
Egyszerű.
Melyik a jobb ?
Természetesen a Led Zeppelin.
Mindenben.
És ez, hogy ízlés kérdése, "mi az hogy jobb".
Hagyjál már!
Ha ennyire bonyolult a kérdés hagyd ki, mint matek érettséginél.
Neked melyik a jobb?
Mások miért tudtak rá válaszolni ? (Anélkül hogy jaj szubjektív, vagy jaj kinek ki, vagy jaj ízlés kérdése)
Pont erre kíváncsi!
Vagy ennyire kifinomultak egyesek, hogy nekik nem szabad így feltenni egy kérdést, mert összezavarja őket ?
Merjük már leírni a véleményünket.
-Melyik a jobb ?
-Led Zepp.
-Miért ?
-Mert szerintem a másik xar!
(Benne van, hogy "szerintem" így mindenkinek meg kell, hogy feleljen.
De ne legyen már ez a "nem lehet azt mondani, hogy jobb az egyik, mint a másik!".
Van véleményed ?
A tiéd ?
Szerinted így van ?
Akkor meg lehet mondani.
És vállaljad már fel.
Vagy legalább azt írd, hogy "ÉN képtelen vagyok rendes választ adni, és tiltja a vallásom, hogy kimondjam, hogy melyik a jobb!"
Akkor legalább ez legyen meg.
Nem az, hogy "nem lehet ilyet mondani".
Ettől leszel kevesebb ?
Hagyjuk már!)
Nem egy kategória kettő, így igaziból maga a kérdés is f@szság.
Viszont hogy melyik tetszik nekem jobban? A one direction.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!