Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hifi torony ajánlás?

Hifi torony ajánlás?

Figyelt kérdés

30 ezer alatt szeretnèk egy vállalható hifi rendszert (2.1 elég) otthonra.

Tudnátok ajánlani?

2021. márc. 3. 18:36
 1/1 TR75 ***** válasza:

Használt hifi nem játszik?

A maiak nem tudom, milyenek, nekem egy ~20 éves Panasonic mikrohifim van (SC-PM22 - [link] ). Gyönyörű a hangja, simán elmenne egy sztereó házimozi rendszerként is, annak idején néztem filmeket vele (dupla erősítő, dupla kábelezésű, valódban kétutas hangfalakkal). Szép a hangja, erős a basszus is (persze, nem mélynyomós, de cserében természetes). Ezt annak idején nagyon összerakták, szerintem gond nélkül verte a konkurenciát.

Esetleg egy olyan hifi, amit akkoriban gyártott a Panasonic vagy a JVC.

A vaterán van pár ilyesmi eladó (van egy SA-PM28-as eladó, az enyém utóda, az én ízlésemnek ebben már kicsit túlzás is a hang turbózása).

Vagy van egy Panasonic SC HT-500-as (SC HE-500 néven) házimozi 30-ért, ami 5.1-es rendszerű, a maga idejében nagyon jó cucc volt, sokat eladtunk belőle).

Persze, ezekből hiányzik a bluetooth és általában az mp3 is (meg a többi mai kötelező), mert az eggyel korábbi generáció tagjai.

2021. ápr. 12. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!