Keresek egy zenét, valaki help?
Figyelt kérdés
Szóval ilyen magyar szintetizátorzene a '80-as évekből, így van a dallama, így kezdődik, aztán indul be:
"Pömm-pemm...pöleppöppe-pömm-pemm...pömm-pemm...pühha-pühha-pülübülübbülüpa-balüpapüpa Tomgyeteko-tokeTSSZ-Tomgyeteko-tokeTSSZ-TomkeTSSZ-TomkeTSSZ TomkenyekatiszaTSSZ-TomkenyekatiszaTSSZ...Tiszatüssz-Tiszatüssz"
Na? Valaki?
2021. márc. 1. 21:06
1/5 anonim válasza:
XD Bocs,de ha ez tényleg létezik,akkor sajnos nem segíthetek rajtad.Én viszont köszönöm a segítséget,mivel eléggé elvoltam kámpicsorodva,de ez a kérdés földerített ám rendesen. :)
2/5 TR75 válasza:
3/5 TR75 válasza:
Mármint persze Jaguár.
A Tiszatüssz-hatás egyértelmű okozója.
4/5 anonim válasza:
2.:És tényleg létezik. :) Én meg már azt hittem hogy kamu.De ez nekem is nagyon bejön,nagyon-nagyon jó a ritmusa.A kérdező helyett is,köszönöm,hogy belinkelted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!