Mi a címe ennek a rap zenének?
Nem tudom a címét, sem az előadó nevét. Ez egy régebbi magyar rap zene lenne, ami az utóbbi időben vissza emlékeztetett. Kb 2013es trackről lenne szó, lehet hogy korábbi, nemtudom...régen hallottam.
A videóklippben arról van szó hogy egy tini fiú elkezd randizni egy csajjal, utána meglássák őket a zaklatók (azt hiszem hárman voltak). Erre elkezdik zaklatni a fiút, szét verik a lány előtt. Utána haza megy a fiú, és elkezd ordibálni vele az apja, és a fiú csak be rohan a szobájába és elkezd edzeni. Az idő múlásával elmegy a zaklatókhoz és bosszút áll azért amit tettek vele. Bele néz a kamerába, és hirtelen egy felnőtt boxolóra vált a jelenet.
Régen értelmes számnak láttam és most kíváncsi vagyok hogy több év után milyen lenne most a véleményem erről a zenéről. Jobban nem tudtam körül írni, de szerintem elég korrekt arra hogy tudjátok milyen zenéről is beszélek. A válaszokat előre is köszönöm!
Régen én is sokat hallgattam, már nem és nem is szeretem az új zenéit. De ez az szerintem.
Igen ez az, köszi!
Na jesszus, nem gondoltam volna hogy ezé a *** a zene xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!